اثر آماده سازی بذر با تنظیم کننده های رشد بر خصوصیات جوانه زنی، رشد و عملکرد میوه طالبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر آماده سازی بذر با تنظیم کننده های رشد بر خصوصیات جوانه زنی، رشد و عملکرد میوه طالبی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر آماده سازی بذر با تنظیم کننده های رشد بر خصوصیات جوانه زنی، رشد و عملکرد میوه طالبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آماده سازی بذر با تنظیم کننده های رشد بر خصوصیات جوانه زنی، رشد و عملکرد میوه طالبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر آماده سازی بذر با تنظیم کننده های رشد بر خصوصیات جوانه زنی، رشد و عملکرد میوه طالبی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی
تعداد صفحات :۱۴
آماده سازی بذر با برخی تنظیم کننده های رشد باعث بهبود شاخص های جوانه زنی، رشد و افزایش عملکرد در گیاهان می گردد. به این منظور، در دو آزمایش گلخانه ای و مزرعه ای، اثر آماده سازی بذر با محلول های ۰.۱ میلی مولار سالیسیلیک اسید SA))، ۱ میکرومولار متیل جاسمونات MJ))، ۱.۵ درصد هیومیک اسید (HA) و آب (شاهد) بر شاخص های جوانه زنی، رشد نشاء و هم چنین رشد و نمو و عملکرد میوه طالبی در مزرعه مطالعه گردید. آزمایش اول به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی روی دو رقم سمسوری و شاهپسندی انجام شد. در هر دو رقم و در مقایسه با شاهد، این ترکیبات باعث بهبود شاخص های جوانه زنی شدند و واکنش ارقام در بسیاری از موارد به این ترکیبات مشابه بود. در آزمایش دوم که به صورت بلوک های کامل تصادفی در مزرعه و روی رقم شاهپسندی انجام گرفت، کلیه ترکیبات شیمیایی باعث بهبود پارامترهای اندازه گیری شده گردیدند. در مقایسه با شاهد، تیمارهای SA، MJ و HA به ترتیب باعث افزایش وزن کل گیاه (۱۹، ۴۱ و ۱۹ درصد)، تعداد میوه (۳۰، ۳۵ و ۲۰ درصد) و محصول میوه (۳۱، ۴۵ و ۳۱ درصد) گردیدند و به طورکلی تیمار متیل جاسمونات موثرتر از بقیه تیمارها بود. همبستگی معنی داری بین عملکرد نهایی میوه و پارامترهای آب نسبی برگ (r=0.95*)، نشت یونی (r=-0.93*)، وزن تر نهایی گیاه (r=0.99**) و تعداد میوه (r=0.93*) مشاهده گردید که بر این اساس می توان نتیجه گیری کرد که تیمارهای اعمال شده از طریق کاهش نشت یونی و افزایش آب نسبی برگ باعث افزایش وزن گیاه گردیده و گیاه را قادر به تولید میوه و در نهایت محصول نهایی بیشتری کرده است که از نظر اقتصادی قابل اهمیت است.
کلید واژه: آماده سازی، جوانه زنی، اسید سالیسیلیک، اسید هیومیک، طالبی، متیل جاسمونات
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.