تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک ماهی تالاب انزلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک ماهی تالاب انزلی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک ماهی تالاب انزلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک ماهی تالاب انزلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک ماهی تالاب انزلی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)
تعداد صفحات :۱۶
در این تحقیق ترکیب های شیمیایی و تغییرات آنها در فیله اردک ماهی تالاب انزلی به مدت ۱۲۰ روز نگهداری در سردخانه ۲۰- درجه سانتی گراد شناسایی شد. نتایج این تحقیق نشان داد که درصد تغییرها در ترکیب شیمیایی به شرح زیر است: رطوبت ۰.۰۶±۷۷.۶۱ به ۰.۰۱±۷۶.۵۷، خاکستر ۰.۰۰±۱.۳۰ به ۰.۰۱±۱.۳۷، پروتئین ۰.۰۱±۱۹.۲۱ به ۰.۰۳±۱۷.۱۹ و چربی ۰.۰۱±۲.۲۹ به ۰.۰۰±۰.۹۸. به وسیله دستگاه گاز کروماتوگرافی تعداد ۳۰ اسید چرب در فیله اردک ماهی تالاب انزلی شناسایی شد که شامل ۱۲ اسید چرب اشباع، ۶ اسید چرب غیراشباع مونوئن و ۱۲ اسید چرب غیراشباع پلی ئن است. درصد تغییرها در اسیدهای چرب در زمان انبارداری شامل ۲۲/SFA94 به ۲۷.۸۳، ۲۲.۶۱MUFA به ۳۱.۳۵، ۵۱/PUFA16 به ۳۴.۹۶ و ۷۳.۷۵UFA به ۶۶.۳۱ بود، از طرف دیگر، درصد تغییرها در مقدار امگا-۳ و امگا-۶ به ترتیب ۳۳.۴۹ به ۲۰.۱۶ و ۱۷.۸۵ به ۱۴.۸۰ اندازه گیری شد. از نظر آماری همه نتایج در سطح ۵ درصد معنی دارند. مقدار مجموع بازهای فرار و پراکسید، به منزله نشان گرهای اندیس فساد، در مدت انبارداری افزایش داشتند و مقدار این افزایش به ترتیب برای TVB-N از ۰.۰۲±۶.۲۷ به ۰.۰۰±۱۴.۲۵ میلی گرم ازت در ۱۰۰ گرم و برای پراکسید از ۰.۰۰±۰.۱۸ به ۰.۰۰±۱.۴۴ میلی اکی والان بر کیلوگرم شد.
کلید واژه: اردک ماهی تالاب انزلی Esox lucius، ترکیب های شیمیایی، اسیدهای چرب
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.