مقاله سبک زندگی و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دانشگاه های شهر گرگان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سبک زندگی و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دانشگاه های شهر گرگان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سبک زندگی و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دانشگاه های شهر گرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سبک زندگی و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دانشگاه های شهر گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سبک زندگی و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دانشگاه های شهر گرگان :

مقاله سبک زندگی و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دانشگاه های شهر گرگان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم) از صفحه ۶۲ تا ۷۱ منتشر شده است.
نام: سبک زندگی و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دانشگاه های شهر گرگان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبک زندگی
مقاله رفتارهای بهداشتی
مقاله عادات غذایی
مقاله مدیریت استرس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بسیاری از مشکلات پیچیده بهداشتی ناشی از بیماری های مزمنی هستند که علت بوجود آورنده آنها رفتارهای خود فرد است. با توجه به تاثیر رفتار فردی بر سلامت، مطالعه حاضر با هدف بررسی سبک زندگی و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دانشگاه های شهر گرگان انجام شد.
مواد و روش تحقیق: این مطالعه به صورت مقطعی توصیفی تحلیلی بر روی ۸۰۰ دانشجوی دانشگاه های شهر گرگان که به روش تصادفی انتخاب شده بودند صورت انجام شد. ابزار تحقیق، پرسشنامه حاوی سوالات دموگرافیک و سوالات مربوط به تغذیه، فعالیت بدنی و استرس بود که پس از تکمیل با آزمون مربع کای و از طریق نرم افزار SPSS با P-value کمتر از ۰۵/۰ به عنوان سطح معنی داری تحلیل شد.
یافته ها: میانگین سنی دانشجویان ۴۳/۲۲ سال و میانگین شاخص توده بدنی ۰۱/۲۴ بود. ۹/۵۳ درصد دانشجویان کارشناس، ۱/۲۲ درصد متاهل و سبک زندگی ۱/۲۴ درصد از دانشجویان ضعیف، ۶/۲۹ درصد متوسط، ۹/۲۲ درصد خوب و ۴/۲۳ درصد عالی بود. ارتباط معنی داری بین سبک زندگی و جنس، مقطع تحصیلی، میزان درآمد، تحصیلات پدر و شغل مادر، بومی بودن، دانشگاه محل تحصیل واستعمال سیگار وجود داشت
(P<0.05). ولی بین سبک زندگی و سن، وضعیت تاهل و شاخص توده بدنی ارتباط معنی داری مشاهده نشد. هم چنین سبک زندگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بهتر از سایر دانشگاه ها و دانشجویان دختر بهتر از دانشجویان پسر بود.
نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان داد که بیش از نیمی از دانشجویان، سبک زندگی ضعیف و متوسط دارند که بیانگر نیاز به برنامه ریزی برای بهبود رفتارهای دانشجویان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.