کاهش مقاومت وانکومایسین در سویه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین حاوی ژن های Van A و Van Bدر حضور پروتئین لاکتوفرین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاهش مقاومت وانکومایسین در سویه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین حاوی ژن های Van A و Van Bدر حضور پروتئین لاکتوفرین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاهش مقاومت وانکومایسین در سویه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین حاوی ژن های Van A و Van Bدر حضور پروتئین لاکتوفرین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاهش مقاومت وانکومایسین در سویه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین حاوی ژن های Van A و Van Bدر حضور پروتئین لاکتوفرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاهش مقاومت وانکومایسین در سویه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین حاوی ژن های Van A و Van Bدر حضور پروتئین لاکتوفرین :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
تعداد صفحات :۱۰
زمینه و هدف: پروتئین لاکتوفرین (Lactoferrin=LF) دارای اثرات ضدمیکروبی اثبات شده ای است. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر لاکتوفرین روی حداقل غلظت مهاری (Minimum Inhibitory Concentration=MIC) وانکومایسین در سویه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین دارای ژنهای مقاومت Van A و Van B بود.روش بررسی: در این مطالعه مقطعی، پس از جداسازی و تشخیص ۲۶۵ سویه انتروکوک از نمونه های بالینی،MIC وانکومایسین و تیکوپلانین سویه ها با روش تست اپسیلومتر (Epsilometer test=Etest) بدست آمد. نمونه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین (Vancomycin Resistant Enterococcus=VRE)، با روش real time PCR از لحاظ وجود ژن های مقاوم به وانکومایسین Van A و Van B بررسی شد و سپس تاثیر لاکتوفرین را بر روی MIC آنتی بیوتیک وانکومایسین سویه های VRE مورد بررسی و با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و آزمون های آماری رگرسیون خطی و همبستگی پیرسون با سطح معنی داری P<0.05 آنالیز گردید.یافته ها نمونه Van A در غلظت (۲۰۴۸ mg/ml) پروتئین لاکتوفرین MIC وانکومایسین را ۸۵ و ۸۰ برابر به ترتیب در روش تغییر یافته Etest و میکروتیتر کاهش داده و در نمونه Van B در غلظت (۵۱۲ mg/ml) پروتئین لاکتوفرین MIC وانکومایسین را ۱۰ و ۱۰.۳ برابر به ترتیب در روش تغییر یافته Etest و میکروتیتر کاهش داده است. شاخص لاکتوفرین ارتباط همبستگی مثبت معنی داری را با کاهش MIC وانکومایسین نشان داد (P<0.001 و r=0.183).نتیجه گیری: غلظت های متفاوت پروتئین لاکتوفرین در شرایط آزمایشگاهی باعث کاهش مقاومت در سویه هایVRE دارای ژن Van A و Van B می شود، پیشنهاد پتانسیل استفاده از این پروتئین به عنوان یک عامل کمکی به وانکومایسین وجود دارد.
کلید واژه: انتروکوک مقاوم به وانکومایسین، حداقل غلظت مهاری، پروتئین لاکتوفرین، ژن های مقاومت وانکومایسین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.