مقاله اثرات تغییر وزن بر بروز سندرم متابولیک در مردان و زنان ایرانی، بررسی آینده نگر ۳ ساله
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات تغییر وزن بر بروز سندرم متابولیک در مردان و زنان ایرانی، بررسی آینده نگر ۳ ساله دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات تغییر وزن بر بروز سندرم متابولیک در مردان و زنان ایرانی، بررسی آینده نگر ۳ ساله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تغییر وزن بر بروز سندرم متابولیک در مردان و زنان ایرانی، بررسی آینده نگر ۳ ساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات تغییر وزن بر بروز سندرم متابولیک در مردان و زنان ایرانی، بررسی آینده نگر ۳ ساله :
مقاله اثرات تغییر وزن بر بروز سندرم متابولیک در مردان و زنان ایرانی، بررسی آینده نگر ۳ ساله که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران) از صفحه ۵۳ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: اثرات تغییر وزن بر بروز سندرم متابولیک در مردان و زنان ایرانی، بررسی آینده نگر ۳ ساله
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بروز
مقاله سندرم متابولیک
مقاله افزایش وزن
مقاله تغییر وزن
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: با وجودی که ارتباط افزایش وزن و گسترش سندرم متابولیک در جمعیت های باختری و آسیایی ثابت شده است، تاثیرات تغییرات وزن (شامل کاهش و افزایش وزن) بر میزان بروز سندرم متابولیک و اجزای آن در دو جنس جداگانه در جمعیت قفقازی هنوز بررسی نشده است.
روش ها: تعداد ۱۴۹۲ مرد و ۲۰۸۷ زن با سن بیشتر از ۲۰ سال و با نمایه توده بدنی ۱۸۵< kg/m۲به مدت ۳ سال پیگیری شدند. رگرسیون لجستیک چند عاملی برای محاسبه نسبت های شانس بروز سندرم متابولیک و اجزای آن با تعریف ATPIII در رابطه با پنجک های درصد تغییر وزن در دو جنس استفاده شد.
یافته ها: بروز سندرم متابولیک بعد از تعدیل سن ۲۰۶% ]فاصله اطمینان ۹۵%=[۲۱۴-۱۹۸ گزارش گردید (۱۸۶% برای مردان و ۲۳۶% برای زنان). در مردان، افزایش وزن جزئی، دور کمر بالا و تری گلیسرید بالا را پیش بینی کرد، افزایش وزن متوسط نیز پیش بینی کننده سندرم متابولیک ]نسبت شانس ۲۵، فاصله اطمینان۹۵ %=[۴۳-۱۴، دور کمر بالا و پر فشاری خون بود، افزایش وزن زیاد با سندرم متابولیک و تمام اجزای آن بجز قند ناشتای بالا ارتباط داشت. در زنان، افزایش وزن جزئی پیش بینی کننده سندرم متابولیک ]نسبت شانس ۲۵، فاصله اطمینان ۹۵%=[۴۳-۱۴، دور کمر بالا و پرفشاری خون بود، افزایش وزن متوسط با سندرم متابولیک، دور کمر بالا و تری گلیسرید بالا ارتباط نشان داد، همچنین افزایش وزن زیاد سندرم متابولیک و تمام اجزای آن را بجز HDL پایین پیش بینی کرد. مقادیر اندک کاهش وزن نیز اثر محافظتی روی دور کمر بالا در دو جنس و سندرم متابولیک در مردان ]نسبت شانس ۰۵، فاصله اطمینان ۹۵%=۰۹۷-۰۲۶، [(P=0.04) داشت.
نتیجه گیری: تغییرات وزن، تاثیراتی متفاوت در دو جنس روی سندرم متابولیک نشان می دهد. در زنان افزایش وزن جزئی، سندرم متابولیک را پیش بینی می کند، در حالی که کاهش وزن در مردان نقش محافظتی در مقابل این سندرم نشان می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.