مقاله شیوع سندرم متابولیک در بزرگسالان اکبرآباد کوار فارس در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع سندرم متابولیک در بزرگسالان اکبرآباد کوار فارس در سال ۱۳۸۷ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع سندرم متابولیک در بزرگسالان اکبرآباد کوار فارس در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع سندرم متابولیک در بزرگسالان اکبرآباد کوار فارس در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع سندرم متابولیک در بزرگسالان اکبرآباد کوار فارس در سال ۱۳۸۷ :

مقاله شیوع سندرم متابولیک در بزرگسالان اکبرآباد کوار فارس در سال ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۸ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۴۰۵ تا ۴۱۴ منتشر شده است.
نام: شیوع سندرم متابولیک در بزرگسالان اکبرآباد کوار فارس در سال ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم متابولیک
مقاله ATPIII ،ATPIII بازنگری شده
مقاله IDF

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سندرم متابولیک که سندرم مقاومت به انسولین هم نامیده می شود، مجموعه ای از عوامل خطرساز بیماری های قلبی – عروقی و دیابت نوع ۲ است. اطلاعات محدودی در مورد شیوع این سندرم در نواحی روستایی ایران وجود دارد.
مواد و روش ها: این مطالعه به روش مقطعی در ۱۴۰۲ فرد (۹۰-۱۹ ساله) از ساکنان این روستا که به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده بودند، انجام شد. تشخیص سندرم متابولیک بر اساس معیارهای ATPIII،ATPIII بازنگری شده و IDF انجام شد.
یافته ها: در این مطالعه شیوع کلی سندرم متابولیک بر اساس تعریف ATPIII، ۲۵۶ درصد بود که این میزان بر اساس تعریف ATPIII بازنگری شده و IDF به ترتیب ۲۹ درصد و ۳۰۵ درصد بود. یافته های مدل رگرسیونی پس از تعدیل اثر عوامل سن، جنس، نمایه توده بدن، وضعیت تاهل و میزان تحصیلات نشان داد که بر اساس تعریف ATPIII و ATPIII بازنگری شده بین مردان و زنان از نظر شیوع سندرم متابولیک تفاوت آماری وجود ندارد (P=0.2)، اما بر اساس تعریف IDF، شیوع سندرم متابولیک در زنان ۱۹۷ برابر مردان بود. بر اساس هر سه تعریف پس از تطبیق جنسی به ازای هر یک سال افزایش در سن میزان سندرم متابولیک ۱۰۵ درصد (فاصله اطمینان ۹۵%: ۱۰۴-۱۰۶) بیشتر شد از میان عوامل خطرساز سندرم متابولیک بر اساس هر سه تعریف، HDL-C پایین در هر دو جنس شایع ترین بود و اختلاف قندخون ناشتا کمترین شیوع را داشت.
نتیجه گیری: یافته ها بر شیوع بالای سندرم متابولیک در جمعیت روستایی بزرگسال روستای اکبرآباد فارس دلالت دارد. بر مبنای این پژوهش باید در جهت اصلاح عوامل خطرساز سندرم متابولیک کوشید تا از ابتلای افراد پیشگیری شود و سلامت عمومی جامعه ارتقا یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.