بررسی فراوانی سروتیپ های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی سروتیپ های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی سروتیپ های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی سروتیپ های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی سروتیپ های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۸

کلی فرم ها و اشریشیا کولای شاخص های مهم میکروبی در برآورد کیفیت مواد غذایی هستند. حضور آن ها در مواد غذایی به عنوان شاخص آلودگی مدفوعی در نظر گرفته می شود. ای کولای جزو مهمترین باکتری های بیماری زای انسان معرفی شده است که از طریق مواد غذایی با منشاء دامی به انسان منتقل می شود. این مطالعه بر روی ۱۰۰ نمونه پنیر محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه به منظور مطالعه فراوانی گروه های سرمی ای کولای صورت گرفت. نمونه ها با روش های استاندارد میکروبیولوژیکی آنالیز گردید و سپس آزمایشات بیوشیمیایی تاییدی بر روی آن ها انجام گرفت. در نهایت از روش آگلوتیناسیون مستقیم جهت تشخیص سروتیپ O جدایه ها استفاده شد. از ۱۰۰ نمونه پنیر هیچ موردی از ای کولای O157 مشاهده نشد، اما سایر سروتیپ های ای کولای شامل ۳۲ سروتیپ non-O157 جداسازی شد. در بین سروتیپ های جدا شده انواع بیماری زای روده ای، توکسین زای روده ای و خونریزی دهنده روده ای مشاهده گردید.

کلید واژه: اشریشیا کولای، پنیر محلی، مراغه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.