بررسی مرفولوژی سطح و خواص مکانیکی و حرارتی ماده مرکب پلی آمید ۶- آلومینای گاما بهبود یافته با کوپلی مر اتیلن اکتین گرافت شده با مالئیک انیدرید


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مرفولوژی سطح و خواص مکانیکی و حرارتی ماده مرکب پلی آمید ۶- آلومینای گاما بهبود یافته با کوپلی مر اتیلن اکتین گرافت شده با مالئیک انیدرید دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مرفولوژی سطح و خواص مکانیکی و حرارتی ماده مرکب پلی آمید ۶- آلومینای گاما بهبود یافته با کوپلی مر اتیلن اکتین گرافت شده با مالئیک انیدرید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مرفولوژی سطح و خواص مکانیکی و حرارتی ماده مرکب پلی آمید ۶- آلومینای گاما بهبود یافته با کوپلی مر اتیلن اکتین گرافت شده با مالئیک انیدرید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مرفولوژی سطح و خواص مکانیکی و حرارتی ماده مرکب پلی آمید ۶- آلومینای گاما بهبود یافته با کوپلی مر اتیلن اکتین گرافت شده با مالئیک انیدرید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی متالورژی و مواد (دانشکده مهندسی)

تعداد صفحات :۱۴

پلی آمیدها از جمله پلاستیک های مهندسی هستند که کاربرد بسیار وسیعی در صنایع مختلف دارند. با استفاده از پرکننده های معدنی، می توان خواص مکانیکی و حرارتی این پلاستیک ها را بهبود داد. این تحقیق، در راستای بهبود خواص پلی آمید انجام شده است. در این مقاله، پلی آمید ۶ g-AL2O3- بهبود یافته با کوپلی مر اتیلن اکتین گرافت شده با مالئیک انیدرید با میزان های ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد وزنی از پودر آلومینا به کمک دستگاه روزن رانی با دو مارپیچه سنتز شد. خواص مکانیکی و حرارتی و مرفولوژی سطحی نمونه های ماده مرکب بررسی شد. نتایج نشان دادند که استحکام کششی و مقاومت به ضربه پلی آمید ۶ – آلومینای گاما به ترتیب با استفاده از آلومینای گاما و اتیلن اکتین کوپلیمر پیوند شده با مالئیک انیدرید (EOC-g-MAH) بهبود می یابد. بررسی مرفولوژی نمونه ها با استفاده از میکروسکپ الکترونی روبشی (SEM) نشان داد که توزیع مناسبی از ذارت آلومینا در زمینه پلی آمید وجود داشته است. این همگنی، ناشی از اختلاط مناسب در دستگاه روزن رانی با دو مارپیچ که نیروی برشی بالایی را اعمال می کند، بوده است. خواص حرارتی نمونه ها با استفاده از آزمون وزن سنجی حرارتی (TGA) بررسی شد. نتایج نشان دادند که با افزایش میزان آلومینا، مقاومت و تخریب حرارتی افزایش می یابد.

کلید واژه: پلی آمید ۶، آلومینای گاما، کوپلی مر اتیلن اکتین، خواص مکانیکی، خواص حرارتی، مرفولوژی سطحی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.