مقاله تمایز سلول های بنیادی مشتق از کوریون جفت انسان به سلول های استئوبلاست


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تمایز سلول های بنیادی مشتق از کوریون جفت انسان به سلول های استئوبلاست دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تمایز سلول های بنیادی مشتق از کوریون جفت انسان به سلول های استئوبلاست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تمایز سلول های بنیادی مشتق از کوریون جفت انسان به سلول های استئوبلاست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تمایز سلول های بنیادی مشتق از کوریون جفت انسان به سلول های استئوبلاست :

مقاله تمایز سلول های بنیادی مشتق از کوریون جفت انسان به سلول های استئوبلاست که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۱ تا ۶ منتشر شده است.
نام: تمایز سلول های بنیادی مشتق از کوریون جفت انسان به سلول های استئوبلاست
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استئوبلاستوم
مقاله سلول های بنیادی مزانشیمال
مقاله کوریون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سلول های بنیادی مزانشیمی(MSCs) با منشا مختلف، در شرایط کشت های خاص توانایی تمایز به رده های متفاوت سلولی را دارند. اخیرا به نظر می رسد جفت انسان منبع خوبی برای مطالعه در این مورد باشد. سلول های بنیادی مشتق از پرزهای کوریونی جفت انسان، سلول هایی با قدرت تکثیر بالا و چندتوانی هستند که قادرند به سلول های دیگر تمایز یابند.
هدف: تمایز سلول های بنیادی مشتق از کوریون جفت انسان به سلول های استئوبلاست.
مواد و روش ها: سلول های بنیادی از پرزهای کوریونی جفت ترم انسان جدا، سپس با محلول کلاژناز تیپ ۱ هضم شدند. سلول ها را جمع آوری کرده، در محیط DMEM/F12کشت دادیم. تمایز استئوژنی با کشت این سلول ها در محیط حاوی DMEM/F12 با %۱۰ FBS همراه با ۰۱ میکرومولار دگزامتازون و ۵۰ میکرومولار اسید آسکوربیک ۳ فسفات القا شد. برای ارزیابی ماتریکس معدنی شده رنگ آمیزی von kossa بکار رفت.
نتایج: سلول های بنیادی مشتق از پرزهای کوریونی جفت هنگام کشت جمعیتی از سلول هایی با مورفولوژی شبه فیبروبلاست بودند. این سلول ها در محیط کشت استئوژنی حاوی دگزامتازون و فسفات آسکوربات پس از ۷ روز تغییر مورفولوژی نشان دادند و بتدریج از حالت کشیده و فیبروبلاستی به گرد و مکعبی درآمدند. سلول های کشت داده شده در حضور عوامل استئوژن که با von kossaرنگ آمیزی شده بودند برای ساختارهای ندولی معدنی شده مثبت بودند. ترشح ماتریکس خارج سلولی کلسیفیه، به شکل ندول های تیره دیده می شد ولی در گروه کنترل که حاوی سلول های بنیادی مشتق از کوریون در محیط کشت بدون عوامل استئوژن (دگزامتازون و آسکوربات فسفات) بود، دیده نمی شد.
نتیجه گیری: سلول های بنیادی مشتق از کوریون جفت می توانند تمایز استوژنی پیدا کنند. بنابراین نتایج این مطالعه in vitro پیشنهاد می کند که سلول های بنیادی مشتق از کوریون جفت می توانند منابع آلوژنی برای مهندسی بافت در بیماری های استخوان باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.