مقایسه ترکیبات و ارزش غذایی آزولا (Azolla filiculoides) وحشی و پرورشی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ترکیبات و ارزش غذایی آزولا (Azolla filiculoides) وحشی و پرورشی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ترکیبات و ارزش غذایی آزولا (Azolla filiculoides) وحشی و پرورشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ترکیبات و ارزش غذایی آزولا (Azolla filiculoides) وحشی و پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ترکیبات و ارزش غذایی آزولا (Azolla filiculoides) وحشی و پرورشی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۶

تحقیق حاضر به بررسی میزان رطوبت، پروتئین، چربی و خاکستر آزولای (Azolla filiculoides) وحشی و پرورشی به منظور کاربرد تغذیه ای آن برای انسان و دام پرداخت. همچنین ترکیب اسیدهای چرب آزولا به عنوان یکی از اجزای مهم برای تصمیم گیری در رابطه با ارزش غذایی در هر یک از اشکال وحشی و پرورشی مقایسه گردید. نمونه های آزولا برای این منظور از منطقه پیر بازار تالاب انزلی جمع آوری و برای بررسی روند رشد و تکثیر در آکواریوم های حاوی محیط کشت مناسب پرورش داده شدند. استخراج روغن از هر دو نوع آزولا با روش فولچ (Folch) انجام گرفت. شناسایی ترکیب اسیدهای چرب آزولا پس از انجام فرآیند متیله کردن با استفاده از دستگاه طیف سنج گازی انجام گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که تفاوت معنی داری در میزان درصد اسیدهای چرب اشباع (SFAs)، اسیدهای چرب غیراشباع با یک پیوند دوگانه (MUFAs) و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه (PUFAs) بین آزولای وحشی و پرورشی وجود ندارد (P>0.05). با این وجود مقدار اسیدپالمتیک، اسید مارگاریک، اسید سیس – اولئیک، اسید لینولئیک و اسید آلفا – لینولنیک در آزولای وحشی به شکل معنی داری بیشتر از آزولای پرورشی بود (P<0.05). در مقابل میزان اسید لیگنوسریک در آزولای پرورشی به شکل معنی داری بالاتر از آزولای وحشی بود (P<0.05). با توجه به سطح مناسب چربی در هر دو نوع آزولا می توان از آن در مصارف تغذیه ای دام، طیور و حتی انسان استفاده نمود، هر چند که آزولای وحشی از سطح مناسب تری از چربی برخوردار بود. بعلاوه سرعت بالای تکثیر و زمان کوتاه دو برابر شدن آزولا در شرایط آزمایشگاهی این امکان را فراهم می آورد که بتوان مقادیر مناسبی روغن از این سرخس آبزی تهیه نمود.

کلید واژه: ایران، تالاب انزلی، آزولا، ارزش غذایی، اسیدهای چرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.