مقاله بررسی علل پلورال افیوژن در بیماران تحت درمان با همودیالیز مزمن


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی علل پلورال افیوژن در بیماران تحت درمان با همودیالیز مزمن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی علل پلورال افیوژن در بیماران تحت درمان با همودیالیز مزمن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی علل پلورال افیوژن در بیماران تحت درمان با همودیالیز مزمن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی علل پلورال افیوژن در بیماران تحت درمان با همودیالیز مزمن :

مقاله بررسی علل پلورال افیوژن در بیماران تحت درمان با همودیالیز مزمن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۵۰۹ تا ۵۱۵ منتشر شده است.
نام: بررسی علل پلورال افیوژن در بیماران تحت درمان با همودیالیز مزمن
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مرحله انتهایی نارسایی کلیه
مقاله پلورال افیوژن
مقاله همودیالیز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: عوارض ریوی از قبیل پلورال افیوژن به صورت شایعی در بیماران مبتلا به مرحله انتهایی نارسایی کلیه(ESRD) که تحت درمان با همودیالیز هستند اتفاق می افتد.
روش بررسی: در این مطالعه که به صورت مقطعی (Cross sectional) بر روی ۲۵۳ بیمار ESRD در بیمارستان امام خمینی اهواز از مهر ۸۶ تا آبان ۸۷ انجام شده است، با گرفتن رادیوگرافی قفسه صدری و در صورت لزوم توراکوسنتز تشخیصی و بیوپسی پلور به بررسی شیوع، انواع و علل پلورال افیوژن در این بیماران پرداخته شده است.
یافته ها: پلورال افیوژن در ۶۳ بیمار (۲۵ درصد) بوجود آمد (با سن متوسط ۱۳۹±۴۸۰۹ سال و با نسبت مرد و زن تقریبا برابر) که در ۴۲ نفر (۶۶۶ درصد) از آنها به صورت ترانسوداتیو و در ۲۱ نفر (۳۳۴ درصد) به صورت اگزوداتیو بود. علل نوع ترانسودا به ترتیب ۲۷ نفر (۶۴۳ درصد) نارسایی قلبی، ۱۴ نفر (۳۳۳ درصد) اورلود مایعات و ۱ نفر ۲۴ درصد سیروز کبدی بود. علل پلورال افیوژن اگزوداتیو نیز به ترتیب ۱۱ نفر (۵۲۴ درصد) بیماریهای عفونی (۶ نفر پنومونی و ۵ نفر TB)،۴ نفر پلورزی یورمیک، ۲ نفر بدخیمی، ۲ نفر ناشناخته و ۱ نفر لوپوس بود.
نتیجه گیری: پلورال افیوژن در بیماران همودیالیز شایع بوده و از آنجایی که شایع ترین علل آن نارسایی قلبی و اورلود مایعات و پلورزی اورمیک می باشد این عارضه نباید به عنوان یک منع جهت انجام پیوند در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.