مقاله راستای اندام تحتانی در بزرگسالان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راستای اندام تحتانی در بزرگسالان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راستای اندام تحتانی در بزرگسالان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راستای اندام تحتانی در بزرگسالان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راستای اندام تحتانی در بزرگسالان :

مقاله راستای اندام تحتانی در بزرگسالان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۵۲ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: راستای اندام تحتانی در بزرگسالان
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله راستای اندام تحتانی
مقاله محور آناتومیک فمور
مقاله محور آناتومیک تیبیا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: حفظ راستای نرمال اندام تحتانی برای جراحانی که جراحی های باز سازی اطراف زانو را انجام می دهند بسیار مهم است، اما میزان طبیعی زوایای راستای اندام تحتانی در بزرگسالان ایرانی موجود نیست و تا کنون زوایای بدست آمده درمطالعات غربی، مبنای عمل بوده است. این مطالعه ضمن تعیین زوایای راستای طبیعی اندام تحتانی ایرانیان، این زاویه ها را با زوایای موجود در مطالعه انجام شده در چین و آمریکا مقایسه می کند.
روش بررسی: توسط یک مطالعه مقطعی، رادیوگرافی ایستاده کل اندام تحتانی ۳۴ زن و ۳۴ مرد داوطلب سالم ۱۸ تا ۳۲ ساله انجام شد. زوایای مختلف راستای اندام تحتانی اندازه گیری شد و میانگین بدست آمد. تجریه و تحلیل داده ها توسط آزمون های تی و همبستگی، توسط نرم افزار SPSS انجام شد. سپس نتایج با نتایج بدست آمده از مطالعه ای در چین و آمریکا مورد مقایسه قرار گرفتند.
یافته ها: زاویه بین محور آناتومیک فمور و تیبیا به طور متوسط ۵۱ درجه بدست آمد که با رقم ۶ درجه در مطالعات غربی تفاوت دارد. زاویه داخلی محور آناتومیکال تیبیا با خط عرضی زانو به طور متوسط ۸۶۳، زاویه والگوس مچ پا ۹۱۷ درجه و واروس تیبیا ۰۹ درجه بدست آمد که این سه زاویه با مطالعات جامعه چین و آمریکا تفاوت دارند. زاویه بین محور مکانیکال فمور و تیبیا ۱۷۸۵ درجه بود که با مطالعات گذشته متفاوت نبود.
نتیجه گیری: زوایای راستای اندام تحتانی در بزرگسالان ایرانی از راستای اندام تحتانی بزرگسالان چینی و کشورهای غربی متفاوت بود. زانوی زنان بر اساس محوراناتومیکال تیبیاوفمور ۱۶ درجه والگوس بیش تری نسبت به مردان داشت. زوایای راستای اندام تحتانی با وزن، قد، طول تیبیا و فمور ارتباطی نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.