مقاله مقایسه لوله حنجره ای ساکشن دار تیپ ۲ یک بار مصرف با نوع چند بار مصرف برای تهویه بیماران تحت جراحی کله سیستکتومی لاپاراسکوپیک


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه لوله حنجره ای ساکشن دار تیپ ۲ یک بار مصرف با نوع چند بار مصرف برای تهویه بیماران تحت جراحی کله سیستکتومی لاپاراسکوپیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه لوله حنجره ای ساکشن دار تیپ ۲ یک بار مصرف با نوع چند بار مصرف برای تهویه بیماران تحت جراحی کله سیستکتومی لاپاراسکوپیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه لوله حنجره ای ساکشن دار تیپ ۲ یک بار مصرف با نوع چند بار مصرف برای تهویه بیماران تحت جراحی کله سیستکتومی لاپاراسکوپیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه لوله حنجره ای ساکشن دار تیپ ۲ یک بار مصرف با نوع چند بار مصرف برای تهویه بیماران تحت جراحی کله سیستکتومی لاپاراسکوپیک :

مقاله مقایسه لوله حنجره ای ساکشن دار تیپ ۲ یک بار مصرف با نوع چند بار مصرف برای تهویه بیماران تحت جراحی کله سیستکتومی لاپاراسکوپیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه از صفحه ۱۸ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه لوله حنجره ای ساکشن دار تیپ ۲ یک بار مصرف با نوع چند بار مصرف برای تهویه بیماران تحت جراحی کله سیستکتومی لاپاراسکوپیک
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله وسیله
مقاله لوله حنجره ای ساکشن دار
مقاله لاپاراسکوپی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: لوله حنجره ای ساکشن دار تیپ دو آخرین نوع از خانواده لوله حنجره ای است که برای نگهداری راه هوایی طی تهویه کنترله در هنگام بیهوشی عمومی به کار می رود. هدف از این پژوهش مقایسه کارآیی لوله حنجره ای ساکشن دار یک بار مصرف با نوع چند بار مصرف برای حفظ راه هوایی در اعمال جراحی کله سیستکتومی به روش لاپاراسکوپی است.
مواد و روش ها: تعداد ۶۰ بیمار که کاندید جراحی کله سیستکتومی لاپاراسکوپی در محدوده سنی ۸۱-۱۶ سال و درجه ASAیک یا دو بودند انتخاب و به طور تصادفی به دو گروه ۳۰ نفره تقسیم شدند. پس از القای بیهوشی از یکی از دو وسیله مزبور برای حفظ راه هوایی و تهویه بیمار استفاده شد. راحتی در جاگذاری، کیفیت فشار راه هوایی، نمای دید فیبر اپتیک و عوارض پس از عمل بررسی گردید.
یافته ها: میزان موفقیت جاگذاری دو وسیله در اولین و دومین اقدام به لوله گذاری در هر دو گروه مساوی بود (%۹۶۶).
عدم موفقیت در جاگذاری لوله حنجره ای در هر دو گروه لوله حنجره ای یک بار مصرف و چند بار مصرف نیز یکسان بود (یک مورد در هر یک از گروه ها). همچنین ناتوانی در تهویه بیمار پس از دمیدن گاز دی اکسید کربن به داخل پریتوئن در گروه LTS-D یک مورد و در گروه LTS-IIدو مورد بود.
تمامی بیماران از نظر احتمال بروز عوارض ریوی در حین و پس از عمل جراحی مورد بررسی قرار گرفتند. هیچ موردی از آسپیراسیون ریوی و یا وجود ترشحات دستگاه گوارش روی لوله ها در هیچ کدام از گروه ها مشاهده نگردید. عوارض حلقی پس از عمل جراحی درهر دو گروه مورد بررسی قرار گرفت. این عوارض در هر دو گروه شیوع تقریبا یکسانی داشت.
نتیجه گیری: هر دو وسیله مورد بحث می توانند راه هوایی ایمنی را در جراحی کله – سیستکتومی لاپاراسکوپیک ایجاد کنند. هر دو کارآیی بالینی مشابه داشته و کارگذاری آنها آسان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.