بررسی تغییرات شیمیایی و میکروبی ماهی کفال پشت سبز (Liza subviridis) نگهداری شده در يخ


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات شیمیایی و میکروبی ماهی کفال پشت سبز (Liza subviridis) نگهداری شده در يخ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات شیمیایی و میکروبی ماهی کفال پشت سبز (Liza subviridis) نگهداری شده در يخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات شیمیایی و میکروبی ماهی کفال پشت سبز (Liza subviridis) نگهداری شده در يخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات شیمیایی و میکروبی ماهی کفال پشت سبز (Liza subviridis) نگهداری شده در يخ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۱۷

قابلیت فسادپذیری بالای ماهیان سبب شده تا حفظ کیفیت ماهی تازه، یکی از مهمترین مسائل مورد توجه صنعت ماهی و مصرف کنندگان آن باشد. امروزه اهمیت نگهداری و عرضه ماهی تازه با توجه به علاقه مصرف کنندگان به ماهی تازه نسبت به منجمد روز به روز بیشتر می شود. در این میان تعیین مدت زمان ماندگاری، جهت تعیین زمان مصرف آن، به دلیل فسادپذیری بالای ماهی اهمیت می یابد. این پژوهش به منظور بررسی روند تغییرات شیمیایی و میکروبی و تعیین زمان ماندگاری ماهی گاریز (Liza subviridis) طی نگهداری در یخ(۰-۴ °C) صورت پذیرفت. بدین منظور ماهیان به مدت ۲۲ روز در یخ نگهداری و تغییرات پارامترهای میکروبی (باکتری های مزوفیل و سرمادوست) و پارامترهای شیمیایی (TVB-N) به روش کلدال و pH، در فواصل زمانی ۰، ۲، ۴، ۶، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴، ۱۶، ۱۸، ۲۰ و ۲۲ روز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد، مقادیر شاخص های شیمیایی طی نگهداری، بطور معنی داری افزایش یافت و میزان بازهای نیتروژنی فرار برای ماهی گاریز در روز ۸، ۱۸.۶۷±۰.۳۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم و مقدار pH، ۶.۳۱±۰.۰۱ محاسبه شد. با توجه به استاندارد های (TVB-N)، نمونه ها در روز ۱۴ از حدود استاندارد تعیین شده خارج شدند. میزان بازهای نیتروژنی فرار در ۸ روز مورد مطالعه برای ماهیان گاریز اختلاف معنی داری نداشت (p>0.05) اما با این حال نمی توان به طور قطعی اظهار داشت که این گونه فسادپذیر نبوده است. نتایج نشان داد که رشد باکتری های سرمادوست بالاتر از باکتری های مزوفیل بود و شاخص های میکربی در نمونه ها به طور قابل توجهی در آغاز دوره کاهش داشته و از آن پس نیز با سرعت رشد کمتر نسبت به پارامترهای شیمیایی افزایش داشته است. بررسی همبستگی ها بین شاخص های شیمیایی و میکربی با قابلیت پذیرش کلی نشان داد که دقیق ترین شاخص ها، جهت تعیین ماندگاری ماهی گاریز، مقدارTVC حدود (۴ log cfu/g) و TVB-N (حدود ۲۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم فیله) می باشد.

کلید واژه: تغییرات شیمیایی، تغییرات میکروبی، یخ، کفال پشت سبز (Liza subviridis)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.