بررسی روش رگرسیون چند متغییره و شبکه عصبی مصنوعی (ANN) در شبیه سازی شوری آب زیرزمینی در سواحل استان مازندران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی روش رگرسیون چند متغییره و شبکه عصبی مصنوعی (ANN) در شبیه سازی شوری آب زیرزمینی در سواحل استان مازندران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی روش رگرسیون چند متغییره و شبکه عصبی مصنوعی (ANN) در شبیه سازی شوری آب زیرزمینی در سواحل استان مازندران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روش رگرسیون چند متغییره و شبکه عصبی مصنوعی (ANN) در شبیه سازی شوری آب زیرزمینی در سواحل استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی روش رگرسیون چند متغییره و شبکه عصبی مصنوعی (ANN) در شبیه سازی شوری آب زیرزمینی در سواحل استان مازندران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش آب در کشاورزی (علوم خاک و آب)
تعداد صفحات :۱۷
متاسفانه اطلاعات کمی و کیفی جامع از منابع آب در کشور ما محدود است و این امر موجب اهمیت بکارگیری روش های و مدل های مختلف به منظور برآورد پارامترهای کمی و کیفی منابع آب شده است. تحقیق حاضر با هدف مقایسه عملکرد و کارایی دو روش رگرسیون چند متغییره و شبکه عصبی مصنوعی در مدلسازی و برآورد شوری آب زیرزمینی در سواحل استان مازندران انجام پذیرفت. روش رگرسیون چند متغییره با بکارگیری نرم افزار SPSS با در نظر گرفتن هدایت الکتریکی بعنوان معیاری برای بررسی شوری آب بعنوان متغییر وابسته و عوامل موثر در این پدیده بعنوان متغیرهای مستقل بکار گرفته شد. دو مدل یکی خطی و دیگری غیرخطی برای برآورد میزان شوری آب زیرزمینی ارائه شد و سپس کارایی این مدل ها مورد ارزیابی و تائید قرار گرفت. همچنین از شبکه عصبی مصنوعی ANN برای شبیه سازی شوری آب زیرزمینی استفاده گردید. عملکرد شبکه عصبی از طریق پارامترهای چون، جذر میانگین مربع خطا (RMSE) و ضریب همبستگی بین خروجی های حقیقی و دلخواه(R) سنجیده شد. نتایج حاصل از هر دو روش حاکی از آن است که عوامل نوع تشکیلات آبخوان، فاصله از دریا و شوری آب سطحی از عوامل اصلی میزان شوری آب زیر زمینی می باشند اما کارایی شبکه عصبی مصنوعی در برآورد شوری آب زیرزمینی بیشتر از روش رگرسیون چند متغییره است.
کلید واژه: هدایت الکتریکی آب، مدل خطی، مدل غیر خطی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.