مقاله بررسی اپیدمیولوژی اوتیت میانی سروز در کودکان کمتر از ۶ سال تحت پوشش خانه های بهداشت شهرستان هویزه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اپیدمیولوژی اوتیت میانی سروز در کودکان کمتر از ۶ سال تحت پوشش خانه های بهداشت شهرستان هویزه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اپیدمیولوژی اوتیت میانی سروز در کودکان کمتر از ۶ سال تحت پوشش خانه های بهداشت شهرستان هویزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اپیدمیولوژی اوتیت میانی سروز در کودکان کمتر از ۶ سال تحت پوشش خانه های بهداشت شهرستان هویزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اپیدمیولوژی اوتیت میانی سروز در کودکان کمتر از ۶ سال تحت پوشش خانه های بهداشت شهرستان هویزه :

مقاله بررسی اپیدمیولوژی اوتیت میانی سروز در کودکان کمتر از ۶ سال تحت پوشش خانه های بهداشت شهرستان هویزه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۵۳ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: بررسی اپیدمیولوژی اوتیت میانی سروز در کودکان کمتر از ۶ سال تحت پوشش خانه های بهداشت شهرستان هویزه
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اوتیت میانی سروز
مقاله اپیدمیولوژی
مقاله هویزه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اوتیت میانی سروز یکی از شایع ترین بیماری های دوران کودکی بوده و می تواند منجر به تاخیر در تکلم شود. به منظور تعیین شیوع این بیماری و بررسی برخی از عوامل موثر در شیوع آن در منطقه هویزه و روستاهای اطراف آن مطالعه ای روی کودکان کمتر از ۶ سال تحت پوشش خانه های بهداشت انجام گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه تعداد ۸۵۶ کودک ساکن در نواحی شهری و روستایی هویزه مورد مطالعه قرار گرفتند. در این تحقیق ضمن بررسی فراوانی اوتیت میانی سروز در کودکان عواملی همچون سن، جنس، تغذیه کودک با شیر مادر، سیگاری بودن یکی از اعضای خانواده و وضعیت اجتماعی و اقتصادی خانواده بررسی می شد.
یافته ها: این مطالعه نشان دهنده شیوع بیش از ۳۱ درصدی اوتیت میانی سروز در کودکان کمتر از ۶ سال ناحیه مورد مطالعه بوده است که بیانگر شیوع بالایی می باشد. هم چنین در این مطالعه مشخص شد که درصد بیماری در پسران مورد مطالعه بیشتر از دختران و در گروه های سنی ۰-۲ و ۴-۶ سال بیش از گروه سنی ۴-۲ سال می باشد. هم چنین شیوع بیماری با عدم تغذیه کودکان از شیر مادر و سیگاری بودن افراد خانواده و پایین بودن سطح اقتصادی خانواده کودکان مورد مطالعه رابطه مستقیم و معناداری دارد.
نتیجه گیری: با توجه به شیوع بالای بیماری در منطقه مورد بررسی، توجه بیشتر در زمینه خدمات بهداشتی و ترویج فرهنگ تغذیه با شیر مادر حداقل در ۲ سال اول زندگی، کاهش استعمال سیگار توسط خانواده ها و تولید کار یا ایجاد زمینه اشتغال ضروری است. امید است نتایج این تحقیق باعث جلب توجه به اهمیت پیش گیری و کنترل بیماری در کودکان کمتر از ۶ سال گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.