بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جداشده از کیمچی تولید شده در ایران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جداشده از کیمچی تولید شده در ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جداشده از کیمچی تولید شده در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جداشده از کیمچی تولید شده در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جداشده از کیمچی تولید شده در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: پروبیوتیک ها به مجموعه ای از میکروارگانیسم هایی اطلاق می شود که وقتی به میزان مناسب در دستگاه گوارش وجود دارند می توانند تاثیرات مفیدی بر میزبان برجای بگذارند. با توجه به کاهش مصرف محصولات غذایی سنتی تخمیری که به موجب آن، امکان از دست دادن بسیاری از سویه های پروبیوتیک وجود دارد، جداسازی و شناسایی این باکتری ها از محصولات غذایی سنتی و سلامتی زا ضروری به نظر می رسد. کیمچی نوعی غذای تخمیری است که به نظر می آید دارای سویه های پروبیوتیکی باشد. در این پژوهش پتانسیل پروبیوتیکی سویه های جداشده از کیمچی بررسی شد.روش بررسی: جهت تعیین ویژگی های پروبیوتیکی جدایه های مذکور، آزمایشهای تاییدی شامل بررسی مقاومت به اسید (PH های مساوی ۲، ۳ و ۷)، بررسی مقاومت به نمک های صفراوی (درصد ۰، ۰.۲، ۰.۳، ۰.۵، ۱ و %۲)، فعالیت ضدباکتریایی و در نهایت، بررسی مقاومت سویه های مورد آزمون نسبت به برخی آنتی بیوتیک های رایج انجام شد.یافته ها: در این مطالعه از بین ۵۵ سویه مورد آزمایش، پدیوکوکوس ها و لاکتوباسیلوس ها، ویژگی های پروبیوتیکی خوبی نشان دادند، به گونه ای که بیشترین پتانسیل پروبیوتیکی متعلق به سویه های Lactobacillus plantarum PD412 و Pediococcus pentosaceus ATCC 25745 بود.نتیجه گیری: در این مطالعه، جنبه های ایمنی مصرف این باکتری ها، از نظر مقاومت به آنتی بیوتیک نشان داد این دو باکتری واجد مقاومت طبیعی نسبت به آنتی بیوتیک ها هستند. لذا با توجه به پتانسیل پروبیوتیکی بالای باکتری های اسید لاکتیک جداسازی شده از کیمچی،توصیه می گردد از این ماده غذایی به عنوان یک مکمل پروبیوتیکی استفاده شود.

کلید واژه: کیمچی، پروبیوتیک ها، لاکتوباسیلوس، پدیوکوکوس، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.