مقاله مقایسه ارزیابی کیفی پتانسیل خصوصیات سطحی خاک در اراضی تپه ماهوری قره قیر و مراوه تپه در استان گلستان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ارزیابی کیفی پتانسیل خصوصیات سطحی خاک در اراضی تپه ماهوری قره قیر و مراوه تپه در استان گلستان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ارزیابی کیفی پتانسیل خصوصیات سطحی خاک در اراضی تپه ماهوری قره قیر و مراوه تپه در استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ارزیابی کیفی پتانسیل خصوصیات سطحی خاک در اراضی تپه ماهوری قره قیر و مراوه تپه در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ارزیابی کیفی پتانسیل خصوصیات سطحی خاک در اراضی تپه ماهوری قره قیر و مراوه تپه در استان گلستان :

مقاله مقایسه ارزیابی کیفی پتانسیل خصوصیات سطحی خاک در اراضی تپه ماهوری قره قیر و مراوه تپه در استان گلستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مرتع از صفحه ۴۴۴ تا ۴۵۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه ارزیابی کیفی پتانسیل خصوصیات سطحی خاک در اراضی تپه ماهوری قره قیر و مراوه تپه در استان گلستان
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی سطح خاک
مقاله قره قیر
مقاله مراوه تپه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آگاهی از وضعیت خاک پوشش گیاهی از اهمیت زیادی برخوردار است. ارزیابی ویژگی های مهم خاک و پوشش گیاهی می تواند ما را از توانایی های بالقوه مرتع آگاه نموده و تعیین وضعیت آن را میسر سازد. هدف از انجام این تحقیق، تعیین بعضی از معرف های گیاهی و خاکی بوته زارهای اراضی تپه ماهوری مراتع قشلاقی قره قیر و مراوه تپه در استان گلستان است. در این مطالعه با توجه به تاثیر متقابل وضعیت پوشش گیاهی و ویژگی های سطح خاک با استفاده از روش طبقه بندی خاک سطحی مرتع (SSCC) به ارزیابی سطح خاک پرداخته شد. اندازه طول و عرض قطعات اکولوژیک با فرم های رویشی خزه و گلسنگ، خزه و گلسنگ- علف گندمی، فربها، بوته ای ها و قطعه های خاک لخت همراه با لاشبرگ بین این نواحی اکولوژیک و پارامترهای یازده گانه سطح خاک بر روی سه ترانسکت ۵۰ متری در امتداد شیب دو دامنه شرقی و غربی در هر دو منطقه قره قیر و مراوه تپه ثبت گردید. این ۱۱ عامل برحسب خصوصیات ذاتی به سه مشخصه اصلی خاک یعنی استحکام، نفوذپذیری و چرخه مواد غذایی تبدیل شد. شاخص پایداری، نفوذپذیری و چرخه عناصر غذایی در دامنه های شرقی و غربی در دو منطقه قره قیر و مراوه تپه در قطعه اکولوژیکی بوته، فرب و خزه گلسنگ- علف گندمی تفاوت معنی داری را نشان داد (P<0.05). در مراوه تپه و مخصوصات در دامنه غربی مقدار این شاخص ها در قطعه بوته بیشتر از دامنه غربی قره قیر بود، ولی در تپه های لسی قره قیر قطعه خزه گلسنگ – علف گندمی از اهمیت بیشتری برخوردار بود. مهمترین معرف اکولوژیکی چشم اندازهای شرقی منطقه را می توان فرم رویشی فورب و خزه گلسنگ – علف گندمی و در مورد چشم اندازهای غربی، فرم رویشی بوته و خزه گلسنگ – علف گندمی دانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.