ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد – شاهدی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد – شاهدی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد – شاهدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد – شاهدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد – شاهدی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: احتمال ارتباط مصرف گوشت قرمز و گوشت فراوری شده با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات مطرح شده است، اما اطلاعات موجود در این زمینه محدود است. لذا این مطالعه با هدف ارزیابی ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با خطر ابتلا به سرطان پروستات انجام گرفت.مواد و روش ها: در این مطالعه مورد – شاهدی بیمارستان محور، در مجموع ۵۰ بیمار مبتلا به سرطان پروستات به عنوان گروه مورد و ۱۰۰ مرد سالم به عنوان گروه کنترل تحت مصاحبه حضوری قرار گرفتند. از مدل رگرسیون به منظور ارزیابی ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات استفاده شد.یافته ها: دریافت بیشتر انواع گوشت های قرمز (OR= 4.6, %95 CI=1.7-12.5) با افزایش احتمال ابتلا به سرطان پروستات مرتبط می باشد. در این میان، مصرف بیشتر گروه امعاء و احشاء (OR= 3.1, %95 CI=1.3-7.6) و گوشت فراوری شده (OR= 2.5,%95 CI=1.0-6.1) به طور معنی داری با افزایش احتمال ابتلا به سرطان پروستات مرتبط بودند (p<0.05). مصرف بیشتر گروه گوشت گاو و گوسفند، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را افزایش داد؛ اگر چه این رابطه معنی دار نبود (p=0.762). همچنین در این مطالعه نشان داده شد که دریافت بیشتر ماهی (OR= 0.07,%95 CI= 0.02-0.2)، با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط می باشد. تاثیر دریافت ماکیان بر کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات، معنی دار نبود (p=0.083).نتیجه گیری: احتمالا دریافت بالای گوشت های فراوری شده و امعاء و احشاء با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط می باشد. علاوه بر این، مصرف ماهی ممکن است یک عامل محافظتی در برابر سرطان پروستات باشد.

کلید واژه: سرطان پروستات، گوشت، ماهی، ماکیان، مطالعه مورد – شاهدی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.