مقاله اثر کلرامفنیکل بر مقدار آلکالوئیدهای آتروپین و اسکوپولامین در گیاه .Datura stramonium L


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کلرامفنیکل بر مقدار آلکالوئیدهای آتروپین و اسکوپولامین در گیاه .Datura stramonium L دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کلرامفنیکل بر مقدار آلکالوئیدهای آتروپین و اسکوپولامین در گیاه .Datura stramonium L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کلرامفنیکل بر مقدار آلکالوئیدهای آتروپین و اسکوپولامین در گیاه .Datura stramonium L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کلرامفنیکل بر مقدار آلکالوئیدهای آتروپین و اسکوپولامین در گیاه .Datura stramonium L :

مقاله اثر کلرامفنیکل بر مقدار آلکالوئیدهای آتروپین و اسکوپولامین در گیاه .Datura stramonium L که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۱۰۳ تا ۱۱۲ منتشر شده است.
نام: اثر کلرامفنیکل بر مقدار آلکالوئیدهای آتروپین و اسکوپولامین در گیاه .Datura stramonium L
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آتروپین
مقاله اسکوپولامین
مقاله کلرامفنیکل
مقاله Datura stramonium

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: با توجه به اهمیت آتروپین و اسکوپولامین به عنوان داروهایی با منشا طبیعی، هدف از این تحقیق بررسی اثر کلرامفنیکل (به عنوان یک وقفه دهنده سنتز پروتئین) در افزایش احتمالی سنتز آلکالوئیدهای آتروپین و اسکوپولامین در گیاه داتوره (Datura stramonium L.) می باشد.
روش: پس از کشت تخم گیاه در چهار کرت مساوی در مزرعه آزمایشی دانشکده، غلظت های مختلف کلرامفنیکل (۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ واحد در میلیون) و آب به ترتیب در سه کرت نمونه و یک کرت شاهد و در طی ۱۸ هفته به صورت هفته ای یک بار به گیاه پاشیده شد. هفته ای یک بار پس از نمونه برداری از اندام های مختلف گیاه، مراحل استخراج، جداسازی و خالص سازی آلکالوئیدها انجام شد. با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک تهیه ای، دو آلکالوئید به صورت خالص تهیه شدند و پس از تایید ساختمان شیمیایی آنها با روش های اسپکتروسکوپی (۱۳CNMR، UV، IR و Mass)، تعیین مقدار کمی با اسپکتروسکوپی ماوراء بنفش انجام شد.
یافته ها: حداکثر مقدار آلکالوئیدها در هفته دهم بررسی یعنی پیش از گل دهی بود. بهترین نتیجه در افزایش غلظت آلکالوئیدهای موردنظر با استفاده از افشانه حاوی غلظت ۲۰۰ppm از کلرامفنیکل حاصل شد. کلرامفنیکل با این غلظت، مقادیر آتروپین و اسکوپولامین را در کل گیاه به ترتیب به میزان ۱۱۰ و ۱۰۰ درصد، نسبت به کنترل افزایش داد (P<0.005).
نتیجه گیری: تعیین نسبت اسکوپولامین به آتروپین نمایانگر کاهش واضح این نسبت با گذشت زمان بود که مرحله گل دهی را می توان به عنوان مرزی درنظر گرفت که قبل از آن اسکوپولامین و پس از آن آتروپین آلکالوئید در گیاه غالب می باشند. نتایج تحقیق نشان می دهد که افزایش دسترسی به اسیدهای آمینه، به دنبال وقفه سنتز پروتئین ها، می تواند باعث افزایش سنتز آلکالوئیدها شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.