برنامه ریزی سکوهای پرنده خودکار برای ماموریت های جستجو و نجات پس از مخاطرات طبیعی بر مبنای الگموریتم پیشنهادی G-BFOA


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برنامه ریزی سکوهای پرنده خودکار برای ماموریت های جستجو و نجات پس از مخاطرات طبیعی بر مبنای الگموریتم پیشنهادی G-BFOA دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برنامه ریزی سکوهای پرنده خودکار برای ماموریت های جستجو و نجات پس از مخاطرات طبیعی بر مبنای الگموریتم پیشنهادی G-BFOA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برنامه ریزی سکوهای پرنده خودکار برای ماموریت های جستجو و نجات پس از مخاطرات طبیعی بر مبنای الگموریتم پیشنهادی G-BFOA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برنامه ریزی سکوهای پرنده خودکار برای ماموریت های جستجو و نجات پس از مخاطرات طبیعی بر مبنای الگموریتم پیشنهادی G-BFOA :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون نقشه برداری

تعداد صفحات :۱۶

امروزه با رخداد بلایای طبیعی، گردآوری بی درنگ اطلاعات مکانی و محیطی از طریق به کارگیری سکوهای پرنده بدون سرنشین (UAV) به عنوان سکوی حامل سنجنده های چندمنظوره، به امری ضروری تبدیل شده است. سکوهای پرنده بدون سرنشین با پوشش سامانمند و سریع نواحی پرخطر که دسترسی نیروهای امداد زمینی به آن ها ممکن نیست، نقش قابل توجه ای را در بهبود کیفیت ماموریت امداد و جستجوی مجروحین پس از وقوع مخاطرات طبیعی ایفا می کنند. از سوی دیگر، برنامه ریزی ماموریت UAV خود یکی از مراحل بنیادین جهت دستیابی به ناوبری خودکار UAV می باشد. در این زمینه، تعیین خطوط سیر بهینه با توجه به نیازهای ماموریت و شرایط محیطی یکی از مراحل ضروری در برنامه ریزی سکوی خودکار می باشد. در این پژوهش افزون بر بررسی نقش UAV در بهبود عملیات امداد و نجات در شرایط بحران، الگوریتم غذایابی باکتری بهبود داده شده و جهت حل مساله برنامه ریزی خط سیر UAV پیاده سازی می شود. سپس، به منظور اعتبار سنجی کارکرد الگوریتم پیشنهادی با دیگر الگوریتم های پیاده سازی شده مقایسه می گردد. در پایان، نتایج شبیه سازی ماموریت جستجو و نجات با سکوی پرنده و دستاوردهای پژوهش بیان می شود.

کلید واژه: برنامه ریزی، سکوهای پرنده بدون سرنشین، ناوبری خودکار، ماموریت امداد و نجات، الگوریتم غذایابی باکتری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.