روش تلفیق عدم قطعیت و متغیر زبانی در نحوه پاسخ گویی و نمره دهی پرسش نامه های روان شناسی (مطالعه موردی: پرسش نامه خلاقیت عابدی)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روش تلفیق عدم قطعیت و متغیر زبانی در نحوه پاسخ گویی و نمره دهی پرسش نامه های روان شناسی (مطالعه موردی: پرسش نامه خلاقیت عابدی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روش تلفیق عدم قطعیت و متغیر زبانی در نحوه پاسخ گویی و نمره دهی پرسش نامه های روان شناسی (مطالعه موردی: پرسش نامه خلاقیت عابدی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش تلفیق عدم قطعیت و متغیر زبانی در نحوه پاسخ گویی و نمره دهی پرسش نامه های روان شناسی (مطالعه موردی: پرسش نامه خلاقیت عابدی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روش تلفیق عدم قطعیت و متغیر زبانی در نحوه پاسخ گویی و نمره دهی پرسش نامه های روان شناسی (مطالعه موردی: پرسش نامه خلاقیت عابدی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی

تعداد صفحات :۱۴

زمینه: روان شناسان همواره به دنبال افزایش دقت پرسش نامه های روان شناسی بوده اند. خلاقیت نیز از موضوع های روان شناسی است که اندازه گیری درست آن بسیار مهم است.هدف: این تحقیق به منظور بررسی میزان درستی پاسخ گویی و نمره دهی مرسوم پرسش نامه های روان شناسی انجام شده است. روش پیشنهادی این تحقیق، تلفیق عدم قطعیت و متغیر زبانی نظریه فازی در نحوه پاسخ گویی و نمره دهی پرسش نامه های روان شناسی است.روش: نمونه مطالعه، پرسش نامه خلاقیت عابدی است که ۶۰ سوال دارد. به منظور مقایسه بهتر نتایج، از یک پرسش نامه پاسخ داده شده فرضی استفاده شد.یافته ها: نتایج حاصل از تحلیل پرسش نامه به روش مرسوم فاصله معناداری با نتایج تحلیلی روش پیشنهادی داشت. به طوری که نتیجه حاصل از روش پاسخ گویی و نمره دهی مرسوم، فرد را در ردیف افراد دارای خلاقیت بسیار کم قرار می دهد اما با تلفیق عدم قطعیت و متغیر زبانی نظریه فازی در نحوه پاسخ گویی و نمره دهی، فرد در ردیف افراد دارای خلاقیت زیاد قرار گرفت.بحث و نتیجه گیری: بر این اساس می توان نتیجه گیری کرد که تلفیق عدم قطعیت و متغیر زبانی نظریه فازی در نحوه پاسخ گویی و نمره دهی پرسش نامه های روان شناسی ضروری است و باعث افزایش دقت اندازه گیری می شود. همچنین مشخص شد این روش برای تمامی پرسش نامه های روان شناسی به خصوص پرسش نامه هایی که سوالات زیادی دارند، قابل استفاده است.

کلید واژه: نظریه فازی، عدم قطعیت، متغیر زبانی، پرسش نامه خلاقیت عابدی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.