اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات تولیدات دامی

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی اثر چای سبز و روغن ماهی بر عملکرد و عیار پادتن علیه بیماری نیوکاسل، ۴۰۵ قطعه جوجه گوشتی یکروزه در قالب طرح کاملا تصادفی با استفاده از آزمون فاکتوریل ۳×۳ مورد بررسی قرار گرفتند. جوجه ها به ۹ گروه و هر گروه به ۳ دسته ۱۵ قطعه ای تقسیم شدند. جوجه ها با ۹ جیره حاوی مقادیر صفر (T0)، (T0.75) 0.75 یا ۱.۵ (T1.5) درصد پودر خشک چای سبز و مقادیر صفر (F0)، (F0.75) 0.75 یا ۱.۵ (F1.5) درصد روغن ماهی تغذیه شدند. واکسن نیوکاسل در روز ۸ و ۱۷ استفاده شد. جهت تعیین عیار پادتن علیه ویروس نیوکاسل به وسیله آزمایش ممانعت از هموآگلوتیناسیون (HI) در روزهای ۲۵، ۳۲ و ۳۹، از ورید بال ۵ جوجه در هر تکرار نمونه خون گرفته شد. نتایج نشان داد که در کل دوره ضریب تبدیل خوراک بین تیمار ها تفاوتی نداشت (۰.۰۵<P) و کمترین افزایش وزن روزانه (۳۰.۴۳) و بیشترین مصرف خوراک (۷۳.۲۵) در مقدار ۱.۵ درصد روغن ماهی و ۱.۵ درصد چای سبز مشاهد شد (۰.۰۵>P). در روز ۳۹، بیشترین عیار پادتن (۳) در سطح ۱.۵ درصد روغن ماهی مشاهده شد (۰.۰۵>P). در روزهای ۳۲ و ۳۹ عیار پادتن ضد ویروس نیوکاسل در سطح ۱.۵ درصد پودر خشک چای سبز (به ترتیب ۲.۰۹ و ۲.۱۸) کمتر از صفر درصد پودر خشک چای سبز (به ترتیب ۲.۶۴ و ۲.۸۴) بود (۰.۰۵>P). در نتیجه افزودن ۱.۵ درصد روغن ماهی و ۱.۵ درصد چای سبز به جیره جوجه های گوشتی به ترتیب سبب تحریک و تضعیف پاسخ های ایمنی هومورال علیه بیماری نیوکاسل می شود (۰.۰۵<P).

کلید واژه: ایمنی، جوجه گوشتی، چای سبز، روغن ماهی، عملکرد، نیوکاسل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.