تاثیر شوری آب آبیاری بر عملکرد و کیفیت دو رقم ارزن علوفه ای


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شوری آب آبیاری بر عملکرد و کیفیت دو رقم ارزن علوفه ای دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شوری آب آبیاری بر عملکرد و کیفیت دو رقم ارزن علوفه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شوری آب آبیاری بر عملکرد و کیفیت دو رقم ارزن علوفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شوری آب آبیاری بر عملکرد و کیفیت دو رقم ارزن علوفه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش آب در کشاورزی (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۳

در این آزمایش اثر سطوح مختلف شوری آب آبیاری ( ۱.۷، ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ دسی زیمنس بر متر) بر عملکرد و کیفیت دو رقم ارزن علوفه ای ( نوتریفید و باستان) بررسی گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با دو عامل در سه تکرار طی سال زراعی ۱۳۹۰- ۱۳۸۹ انجام شد. نتایج نشان داد که با افزایش شوری عملکرد ماده خشک، کاهش یافت. بیشترین مقدار ماده خشک کل مربوط به تیمار شاهد در ارزن نوتریفید (۸۳.۲ گرم بر بوته) و کمترین مقدار مربوط به شوری ۲۰ دسی زیمنس بر متر در ارزن باستان (۲۳.۵ گرم بر بوته) بود. کیفیت علوفه و مواد معدنی موجود در اندام های هوایی دو رقم مورد مطالعه تحت تاثیر تنش شوری قرار گرفتند. با افزایش تنش شوری درصد پروتئین، محتوای پتاسیم، کلسیم و منیزیم اندام های هوایی کاهش یافتند ولی درصد فیبر خام و محتوای سدیم افزایش نشان دادند. در تیمار ۲۰ دسی زیمنس بر متر عملکرد ماده خشک ارزن نوتریفید و باستان به ترتیب ۴۴% و ۵۷% نسبت به شاهد کاهش نشان داد. در شوری ۱۰ دسی زیمنس بر متر، ارزن نوتریفید و باستان به ترتیب ۲۴% و ۳۴% نسبت به تیمار شاهد کاهش عملکرد داشتند. بنابراین در این تحقیق مشخص گردید که آستانه تحمل به شوری ارزن نوتریفید تا ۵ دسی زیمنس بر متر و ارزن باستان تا ۱.۷ دسی زیمنس بر متر (تیمار شاهد) می باشد.

کلید واژه: درصد پروتئین، ماده خشک، محتوای سدیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.