مقاله ارزیابی کارآیی کارگاه های خدمات بهداشت و درمان کشور با استفاده از روش برنامه ریزی خطی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کارآیی کارگاه های خدمات بهداشت و درمان کشور با استفاده از روش برنامه ریزی خطی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کارآیی کارگاه های خدمات بهداشت و درمان کشور با استفاده از روش برنامه ریزی خطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کارآیی کارگاه های خدمات بهداشت و درمان کشور با استفاده از روش برنامه ریزی خطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کارآیی کارگاه های خدمات بهداشت و درمان کشور با استفاده از روش برنامه ریزی خطی :

مقاله ارزیابی کارآیی کارگاه های خدمات بهداشت و درمان کشور با استفاده از روش برنامه ریزی خطی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی از صفحه ۲۵ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: ارزیابی کارآیی کارگاه های خدمات بهداشت و درمان کشور با استفاده از روش برنامه ریزی خطی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارآیی
مقاله برنامه ریزی خطی
مقاله کارگاههای خدمات بهداشت و درمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بر اساس تعاریف مختلف، نسبت خروجی به ورودی هر بنگاه را کارآیی آن بنگاه گویند. بطور کلی به منظور ارزیابی کارآیی دو دسته روش وجود دارد که عبارتند از: روشهای پارامتری و روشهای ناپارامتری، در این مطالعه با توجه به روشهای ناپارامتری که برپایه تکنیک های برنامه ریزی خطی استوار است، و به طور خاص از روش تحلیل پوششی داه ها که جزو این دسته از روشها به شمار می آید به ارزیابی کارآیی کارگاه های خدمات بهداشت و درمان کشور پرداخته شده است. مزیت عمده روش تحلیل پوششی داده ها نسبت به سایر روشهای موجود برای ارزیابی کارآیی بنگاهها، این است که می توان به وسیله آن کارآیی بنگاه های که دارای چند ورودی و چند خروجی می باشند را ارزیابی نمود.
روش کار: بر این اساس با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها (برنامه ریزی خطی) و در نظر گرفتن ورودی ها و خروجی های کارگاه های خدمات بهداشت و درمان در طی سال ۱۳۸۵، ارزیابی کارآیی آن ها با دو فرض بازدهی ثابت نسبت به مقیاس و بازدهی متغیر نسبت به مقیاس ارایه می گردد.
نتایج: نتایج نشان می دهد که با فرض اول، استان های: بوشهر، فارس، کرمان، مازندران و یزد از بیشترین کارآیی برخوردار بوده و متوسط کارآیی تحت این فرض ۰۸۰ می باشد، لذا عملا کارگاه های بهداشتی کشور ۲۰ درصد زیر ظرفیت عمل می نماید. با در نظر داشتن فرض دوم، استان های: ایلام، چهار محال و بختیاری، سمنان و کهکیلویه و بویراحمد نیز به جمع استان های کارآ می پیوندند که متوسط کارآیی تحت این فرض ۰۸۵ می شود، که در این حالت ظرفیت بلا استفاده کارگاه های بهداشتی کشور ۱۵ درصد خواهد بود.
نتیجه گیری: در مجموع می توان بیان داشت بر اساس یافته های این تحقیق کارگاه های خدمات بهداشت و درمان در استانهای کشور برای ارتقا کارآیی خود و استفاده حداکثر از ظرفیتهای موجود باید عملکرد استان چهارمحال و بختیاری را الگوی خود قرار دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.