مقاله مراقبت کانگورویی در کولیک شیرخواران: کارآزمایی بالینی تصادفی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مراقبت کانگورویی در کولیک شیرخواران: کارآزمایی بالینی تصادفی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مراقبت کانگورویی در کولیک شیرخواران: کارآزمایی بالینی تصادفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مراقبت کانگورویی در کولیک شیرخواران: کارآزمایی بالینی تصادفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مراقبت کانگورویی در کولیک شیرخواران: کارآزمایی بالینی تصادفی :

مقاله مراقبت کانگورویی در کولیک شیرخواران: کارآزمایی بالینی تصادفی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۸۷۰ تا ۸۷۵ منتشر شده است.
نام: مراقبت کانگورویی در کولیک شیرخواران: کارآزمایی بالینی تصادفی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کولیک شیرخواران
مقاله روش کانگورویی
مقاله مادر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: کولیک شیرخواران دوره هایی از گریه های شدید و مقاوم، بدون علت شناخته شده می باشد روش کانگورویی، یک روش نسبتا جدید برای درمان آن است. این مطالعه برای تعیین اثر روش کانگورویی بر کولیک شیرخواران انجام شد.
روش بررسی: این مطالعه، یک کارآزمایی بالینی از تیر ۱۳۸۷ تا تیر ۱۳۸۸ بود که بر روی ۷۰ کودک ۱۲-۳ هفته با کولیک مقاوم و گریه های شدید انجام شد. نمونه ها شامل شیرخوارانی بود که به دلیل گریه های شدید به کلینیک بیمارستان دکتر شیخ ارجاع داده شده بودند. از مادر و کودک برای دو روز اطلاعات حالات پایه رفتاری مادر و شیرخوار براساس مقیاس Barr گرفته شد، سپس نمونه ها به شکل تصادفی به دو گروه، مراقبت کانگورویی و مراقبت سنتی تقسیم شد و از مادر خواسته شد که مقیاس را تا هفت روز کامل کنند و اطلاعات به دست آمده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: در شروع مطالعه، گروه مراقبت کانگورویی ۳۵ ساعت در روز گریه داشتند، پس از مداخله، ساعات گریه به ۱۷ ساعت در روز کاهش یافت و تفاوت معنی داری بین دو گروه دیده شد (p<0.05)، ولی در مدت زمان تغذیه شیرخوار، تفاوت معنی داری بین دو گروه دیده نشد (p=0.2)، رفتارهای بیداری و آرامش به طور معنی داری، در گروه مراقبت کانگورویی افزیاش یافت (p=0.001). مدت زمان خواب، به طور معنی داری در گروه مراقبت کانگورویی افزایش داشت (p=0.02).
نتیجه گیری: روش کانگورویی، می تواند به عنوان یک روش ساده و مناسب، به عنوان درمان برای شیرخواران، مبتلا به کولیک به کار رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.