بررسی وضعیت میکروساتلایتی دو مارکر BAT-26 و BAT-25 با استفاده از دو تکنیک Real Time PCR و HPLC در سرطان کولورکتال


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت میکروساتلایتی دو مارکر BAT-26 و BAT-25 با استفاده از دو تکنیک Real Time PCR و HPLC در سرطان کولورکتال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت میکروساتلایتی دو مارکر BAT-26 و BAT-25 با استفاده از دو تکنیک Real Time PCR و HPLC در سرطان کولورکتال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت میکروساتلایتی دو مارکر BAT-26 و BAT-25 با استفاده از دو تکنیک Real Time PCR و HPLC در سرطان کولورکتال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت میکروساتلایتی دو مارکر BAT-26 و BAT-25 با استفاده از دو تکنیک Real Time PCR و HPLC در سرطان کولورکتال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: سرطان کولورکتال سومین و چهارمین سرطان شایع به ترتیب در آقایان و خانم ها می باشد. یکی از مسیرهای تومورزایی در سرطان کولورکتال، ناپایداری میکروساتلایتی (MSI) می باشد. با توجه به درصد بالای سرطان کولورکتال با ویژگی MSI+ در ایران نسبت به دیگر مناطق دنیا، غربالگری این نوع سرطان یک امر ضروری می باشد. هدف از این مطالعه بررسی و معرفی تکنیک مناسب با حساسیت و ویژگی بالا جهت غربالگری سرطان کولورکتال با ویژگی MSI+ می باشد.روش بررسی: در این مطالعه مقطعی، نمونه های سرم خون به منظور غربالگری غیرتهاجمی انتخاب و وضعیت میکروساتلایت آن ها با نمونه بافت تومور و نرمال مقایسه گردید. با استفاده از دو تکنیک Real Time PCR و HPLC (کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا) و هم چنین دو مارکر BAT-26 و BAT-25، وضعیت میکروساتلایتی نمونه ها تعیین شد در این قسمت روش مطالعه بیان شده جهت تایید دقت روش Real Time PCR، نمونه هایی که به صورت MSI+ تشخیص داده شده بودند، با روش مرجع تعیین توالی نوکلئوتیدی نیز مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: بر اساس روش مرجع تعیین توالی، تکنیک Real Time PCR حساسیت و ویژگی ۱۰۰% در تشخیص تومورهای MSI+ داشت، در حالی که حساسیت و ویژگی HPLC به ترتیب ۸۳% و ۱۰۰% (با مارکرBAT-26 ) و ۵۰% و ۹۷% (با مارکرBAT-25 ) بودند.نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان دادند که تکنیک Real Time PCR در تشخیص نمونه MSI+ دارای حساسیت و ویژگی برابر با روش مرجع تعیین توالی می باشد، در حالی که HPLC حساسیت و ویژگی کم تری دارد. هم چنین سرم خون نمونه خوبی جهت غربالگری تومورهای MSI+ نمی باشد.

کلید واژه: سرطان کولورکتال، ناپایداری میکروساتلایتی، Real Time PCR ،HPLC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.