رابطه سلامت سازمانی و اعتماد سازمانی از دیدگاه کارکنان بیمارستان های آموزشی منتخب دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
رابطه سلامت سازمانی و اعتماد سازمانی از دیدگاه کارکنان بیمارستان های آموزشی منتخب دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد رابطه سلامت سازمانی و اعتماد سازمانی از دیدگاه کارکنان بیمارستان های آموزشی منتخب دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه سلامت سازمانی و اعتماد سازمانی از دیدگاه کارکنان بیمارستان های آموزشی منتخب دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن رابطه سلامت سازمانی و اعتماد سازمانی از دیدگاه کارکنان بیمارستان های آموزشی منتخب دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مدیریت بهداشت و درمان (نظام سلامت)
تعداد صفحات :۱۴
مقدمه: توانایی سازمان در حفظ، بقا و سازش با محیط و بهبود این توانایی خود را می توان به سلامت سازمانی تعبیر کرد. به نظر می رسد سلامت سازمانی و اعتماد سازمانی با یکدیگر ارتباط داشته باشند. از اینرو پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه سلامت سازمانی و اعتماد سازمانی از دیدگاه کارکنان بیمارستان های آموزشی منتخب دانشگاه علوم پزشکی اهواز صورت گرفت.روش پژوهش: این پژوهش ازنوع توصیفی- تحلیلی بود و به صورت مقطعی در سال ۱۳۹۲ انجام شد. نمونه پژوهش ۲۱۰ نفر از پرسنل شاغل در بیمارستان های آموزشی منتخب (گلستان و امام خمینی) بود. داده ها با استفاده از پرسشنامه های استاندارد سلامت سازمانی هوی و فیلدمن (۱۹۹۶) و اعتماد سازمانی کاناواتاناچی و یو (۲۰۰۲) جمع آوری گردید. این داده ها با استفاده از آمار توصیفی و شاخص های مرکزی آماری مانند میانگین و انحراف معیار نمایش داده شد و از طریق آزمون همبستگی پیرسون در محیط SPSS19 تحلیل گردید.یافته ها: بین سلامت و اعتماد سازمانی همبستگی معنادار ضعیف و مثبتی (r=0.23) مشاهده شد (P=0.02). بین بعد یگانگی نهادی با اعتماد سازمانی همبستگی ضعیف و منفی معناداری وجود داشت (r=-0.16 و P=0.03). بین ابعاد ساخت دهی، پشتیبانی منابع، ملاحظه گری و تاکید علمی با اعتماد سازمانی همبستگی ضعیف و مثبت (۰.۱۶<r<0.29) معناداری مشاهده شد (۰.۰۰۱<P<0.035). بین بعد روحیه و اعتماد سازمانی همبستگی نسبتا قوی و مثبتی یافت گردید (r=0.30 و P<0.001).نتیجه گیری: با توجه به همبستگی سلامت و اعتماد سازمانی، تلاش برای فراهم آوردن آموزش های مناسب، تامین منابع لازم، تسهیل ارتباطات، ایجاد محیطی صمیمی و حمایت از کارکنان می تواند ضمن افزایش سطح سلامت سازمانی، باعث افزایش اعتماد ایشان به سازمان گردد.
کلید واژه: سلامت سازمانی، اعتماد سازمانی، بیمارستان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.