مقاله بررسی میزان درگیری مغز استخوان در بیماران جراحی شده سرطان مری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان درگیری مغز استخوان در بیماران جراحی شده سرطان مری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان درگیری مغز استخوان در بیماران جراحی شده سرطان مری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان درگیری مغز استخوان در بیماران جراحی شده سرطان مری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان درگیری مغز استخوان در بیماران جراحی شده سرطان مری :

مقاله بررسی میزان درگیری مغز استخوان در بیماران جراحی شده سرطان مری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۱ تا ۷ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان درگیری مغز استخوان در بیماران جراحی شده سرطان مری
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برداشتن مری
مقاله سرطان های مری
مقاله متاستاز سرطان
مقاله مغز استخوان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: ارزیابی ایمونوهیستوشیمی و واکنش های زنجیره پلی مراز کمی نمونه های مغز استخوان حاصل ازرزکسیون دنده مبتلایان به سرطان مری نشان می دهد که در بالغ بر ۹۰% موارد، حاوی سلول های بدخیم می باشد، ولی ارتباط بالینی چنین یافته هایی نامعلوم است.
هدف: تعیین میزان درگیری مغزاستخوان در این بیماران و ارتباط آن با یافته های بالینی و آسیب شناسی تومور.
مواد و روش ها: از ابتدای سال ۱۳۸۷ لغایت فروردین ۱۳۸۸، ۴۳ بیمار دچار سرطان مری، مراجعه کننده به بیمارستان قائم و امید مشهد که کاندید جراحی ترانس توراسیک بودند را انتخاب نموده(بدون دریافت درمان های نئواجوانت)، نمونه مغز استخوان دنده آنها با رنگ آمیزی هماتوکسیلین-ائوزین(H&E) برای شناسایی سلول های بدخیم و ایمونوهیستوشیمی سیتوکراتین برای تشخیص سلول های میکرومتاستاتیک بررسی کردیم. نتایج با مشخصات هیستوآسیب شناسی تومور اولیه از نظر مرحله T، مرحله N، طول درگیری، تمایز تومور و مشخصات فردی بیمار نظیر سن و جنس مقایسه شدند.
نتایج: متوسط سن بیماران ۹،۶۰ سال (۷۰-۵۱ سال) و نسبت مرد به زن۹،۲ بود. ۳۸ بیمار (۴/۸۸%) دچار کارسینوم سلول سنگفرشی و ۵ بیمار (۶/۱۱%) دچار آدنوکارسینوم مری بودند. در ۹ مورد (۹/۲۰%) رنگ آمیزی هماتوکسیلین- ائوزین و در ۱۳ مورد (۲/۳۰%) نتیجه رنگ آمیزی ایمونوهیستوشیمی مثبت بود. از نظر آماری ارتباطی بین نوع آسیب شناسی و مرحله T با مثبت شدگی رنگ آمیزی هماتوکسیلین- ائوزین و ایمونوهیستوشیمی سیتوکراتین بدست نیامد(p=0.277 ، p=0.153) و (p=0.221 ، p=0.097). در مقابل ارتباط کاملا معنی دار بین میزان درگیری مغز استخوان با میزان درگیری غدد لنفاوی مدیاست و درجه تمایز تومور وجود داشت(p=0.008 ، p=0.001) و (p=0.002 ،p=0.001).
نتیجه گیری: براساس مطالعه ما، درگیری مغز استخوان حاصل از دنده مبتلایان به سرطان مری با درجه تمایز و مرحله N بیماران مرتبط بود ولی با سایر خصوصیات بالینی آسیب شناسی این سرطان ارتباط آماری نداشت. بنابراین، ابتلای مغز استخوان در بیماران منطقه جغرافیایی ما اندک است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.