بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی و پاستوریزه شهر اراک در تابستان و پائیز ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی و پاستوریزه شهر اراک در تابستان و پائیز ۱۳۹۰ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی و پاستوریزه شهر اراک در تابستان و پائیز ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی و پاستوریزه شهر اراک در تابستان و پائیز ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی و پاستوریزه شهر اراک در تابستان و پائیز ۱۳۹۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طلوع بهداشت

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: بستنی از جمله فرآورده های لبنی است که به دلیل دارا بودن ترکیبات مغذی، محیطی مناسب جهت فعالیت انواع میکروارگانیسم ها می باشدکه در صورت عدم رعایت بهداشت در مراحل تولید، نگهداری و عرضه می تواند باعث بروز مسمومیت و ایجاد بیماری های روده ای در بین مصرف کنندگان گردد. هدف از انجام این مطالعه بررسی آلودگی باکتریایی در بستنی های سنتی (غیر پاستوریزه) و بستنی های پاستوریزه در شهر اراک بود.روش بررسی: نمونه های مورد مطالعه از مراکز عرضه این محصول در سطح شهر اراک با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای تک مرحله ای جمع آوری گردید. شهر اراک به ۵ بخش تقسیم شده و هر بخش به عنوان یک خوشه محسوب و سپس بر اساس میزان تراکم عرضه بستنی در هر خوشه تعداد نمونه ها بطور تصادفی انتخاب گردید که مجموعا ۱۱۰ نمونه بوده و شامل ۷۰ نمونه بستنی غیرپاستوریزه (سنتی) و ۴۰ نمونه بستنی پاستوریزه که از تیر تا آذرماه ۱۳۹۰ به مدت ۶ ماه تهیه و در شرایط استریل با حفظ زنجیره سرد به آزمایشگاه میکروبیولوژی منتقل شده و طبق استاندارد ملی ایران آزمونهای استافیلوکوکوس آرئوس کواگلاز مثبت با استفاده از محیط کشت برد پارکر آگار و کلی فرم ها با محیط کشت ویولت رد بایل آگار و برای جداسازی سالمونلا از محیط های کشت سالمونلا شیگلا آگار، بریلیانت گرین آگار و بیسموت سولفیت آگار و در نهایت انجام تستهای تائیدی انجام پذیرفت.یافته ها: نتایج این بررسی نشان داد ۵۷.۱۴ درصد (۴۰ نمونه) از نمونه های غیر پاستوریزه، غیرقابل مصرف و باکتریهای موجود در آنها عبارت بودند از: استافیلوکوکوس اورئوس کواگلاز مثبت (۵۰%)، گونه های کلبسیلا (۲۸.۵۴%)، اشریشیا کلی (۸۵.۴۲%). در بستنی های پاستوریزه، ۳۰ درصد (۱۲ نمونه) از نمونه ها غیر قابل مصرف بودند و باکتریهای موجود در آنها عبارت بودند از: اشریشیا کلی (۲۵%)، استافیلوکوک اورئوس کواگلاز مثبت (۱۰%)، کلبسیلا نومونیه (۲۰%). تمامی نمونه ها از نظر سالمونلا منفی بوده اند.نتیجه گیری: نتایج این بررسی نمایانگر وضعیت نامطلوب بستنی های سنتی و پاستوریزه شهر اراک از نظر آلودگی باکتریایی می باشد.

کلید واژه: آلودگی میکروبی، ایمنی مواد غذایی، بستنی، پاستوریزه، سنتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.