شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۳
در تحقیق حاضر از پوست خشک سه رقم انار ایرانی توسط چهار حلال آلی و به روش سوکسله عصاره گیری شد. از عصاره ها پنج آنتوسیانین، توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جفت شده با آشکارساز مرئی-فرابنفش، از طریق مقایسه زمان بازداری استانداردهای متناظرشان و به روش تزریق استاندارد خارجی، شناسایی و اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد در میان حلال ها اتانول و در بین ارقام انار، پوست سیاه اردستان با سطح اطمینان بالاتر از %۹۵ بیشترین میانگین راندمان استخراج را داشته اند. نتایج آزمایشات کروماتوگرافی بیانگر این است که پوست انار، آنتوسیانین های منو گلوکوزید بیشتری نسبت به آنتوسیانین های دی گلوکوزید دارد و بیشترین میزان آنتوسیانین ها به ویژه آنتوسیانین های منوگلوکوزید شامل دلفینیدین ۳ گلوکوزید (۲۰۸ mg/kg)، سیانیدین ۳ گلوکوزید (۲۲۹ mg/kg) و پلارگونیدین ۳ گلوکوزید (۱۰۵ mg/kg) در عصاره اتانولی پوست خشک رقم پوست سیاه اردستان شناسایی شدند.
کلید واژه: کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، آنتوسیانین های دی گلوکوزید، استون، سوکسله
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.