مقاله مقدمه ای بر کاربرد نقشه برداری در طراحی محیط و منظر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقدمه ای بر کاربرد نقشه برداری در طراحی محیط و منظر دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقدمه ای بر کاربرد نقشه برداری در طراحی محیط و منظر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقدمه ای بر کاربرد نقشه برداری در طراحی محیط و منظر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقدمه ای بر کاربرد نقشه برداری در طراحی محیط و منظر :
مقاله مقدمه ای بر کاربرد نقشه برداری در طراحی محیط و منظر که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم محیطی از صفحه ۱۵۹ تا ۱۷۵ منتشر شده است.
نام: مقدمه ای بر کاربرد نقشه برداری در طراحی محیط و منظر
این مقاله دارای ۱۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله طراحی محیط و منظر
مقاله نقشه برداری
مقاله نقشه توپوگرافی
مقاله طراحی فنی
مقاله پیاده سازی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
تاکنون فرایندهای مختلفی برای طراحی محیط و منظر توسط متخصصان این رشته برای به هدف رساندن یک پروژه محیط و منظر معرفی شده که یکی از آن ها فرایند بوث (۱۹۸۳) است. این فرایند، مجموعه ای از عملیات در طراحی یک پروژه محیط و منظر از پذیرش پروژه تا حفاظت از طرح اجرا شده را شامل می شود. در این مقاله سه زیر بخش از مراحل فرایند طراحی محیط و منظر بوث توسط نگارنده در یک نمودار گردشی تنظیم شده است که مورد مطالعه قرار می گیرد. هدف از ارایه این نمودار، معرفی و نشان دادن ارتباط بین دانشی تخصص های “طراحی محیط و منظر” و “نقشه برداری” در اجرای یک فرایند طراحی است. این سه زیر بخش شامل یکسری عملیات اجرایی است که از دانش نقشه برداری برگرفته شده و معرفی کننده کاربرد دانش نقشه برداری در طراحی محیط و منظر است و “برداشت عوارض سطح زمین و تهیه نقشه توپوگرافی”، “طراحی فنی زمین”، و “پیاده کردن طرح بر روی زمین” را شامل می شود. در پایان پیشنهاداتی برای استفاده از ابزارهایی نوین نقشه برداری مانند گیرنده های GPS جهت تهیه نقشه توپوگرافی درسیستم UTM و در نتیجه انتقال طرح نهایی محیط و منظر به این سیستم مختصات، ارایه شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.