اثر تعاملی تمرین مقاومتی و مصرف مکمل پروتئین Whey بر سطوح گلوتاتیون و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای مردان جوان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تعاملی تمرین مقاومتی و مصرف مکمل پروتئین Whey بر سطوح گلوتاتیون و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای مردان جوان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تعاملی تمرین مقاومتی و مصرف مکمل پروتئین Whey بر سطوح گلوتاتیون و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای مردان جوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تعاملی تمرین مقاومتی و مصرف مکمل پروتئین Whey بر سطوح گلوتاتیون و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای مردان جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تعاملی تمرین مقاومتی و مصرف مکمل پروتئین Whey بر سطوح گلوتاتیون و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای مردان جوان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه تحقیقات در علوم زیستی ورزشی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: اثر مصرف پروتئین Whey بر کنترل اشتها، رشد عضلات و متابولیسم چربی در افراد سالم نشان داده شده است اما اطلاعات محدودی در مورد اثر مصرف پروتئین Whey بر ظرفیت آنتی اکسیدانی بدن و همچنین عوامل خطرزای متابولیک در افراد دارای اضافه وزن و چاق در دسترس می باشد. هدف از این پ‍‍‍ژوهش، بررسی تاثیر مصرف مکمل پروتئین Whey همراه با تمرین مقاومتی بر ظرفیت آنتی اکسیدانی مردان جوان بود.روش: نمونه آماری این پژوهش را ۳۰ دانشجوی جوان غیرورزشکار دارای اضافه وزن با میانگین سن ۲۰.۱±۱.۱۶ سال و ۲۶.۸۸±۱.۰۱ BMI کیلوگرم بر مترمربع تشکیل می دهد که بطور تصادفی به سه گروه مساوی (دو گروه تجربی و یک گروه کنترل) تقسیم شدند: گروه های تجربی علاوه بر شش هفته تمرین مقاومتی مکمل پروتئین Whey ایزولات به مقدار ۳۰ گرم در روز و یا دارونما مصرف نمودند. سطوح گلوتاتیون (GSH) و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما (TAC)، قبل و بعد از دوره تمرینی اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی بن فرونی تحلیل شد (p<0.05).نتایج: تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد شش هفته تمرین مقاومتی و تمرین همراه با مصرف مکمل Whey و دارونما سبب افزایش معنادار سطح گلوتاتیون شد. بعلاوه تفاوت معناداری در ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای سه گروه علی رغم افزایش آن در گروه های تجربی مشاهده نشد.نتیجه گیری: شش هفته تمرین مقاومتی همراه با مصرف مکمل Whey سبب افزایش معنادار سطح گلوتاتیون و افزایش غیرمعنادار ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما در مردان جوان دارای اضافه وزن گردید.

کلید واژه: تمرین مقاومتی، مکمل Whey، گلوتاتیون، ظرفیت آنتی اکسیدانی تام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.