مقایسه تاثیر سمانهای رزینی سلف ادهزیو و سمانهای رزینی با سیستم باندینگ سلف اچ بر میزان گیر فایبرپست DT light


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر سمانهای رزینی سلف ادهزیو و سمانهای رزینی با سیستم باندینگ سلف اچ بر میزان گیر فایبرپست DT light دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر سمانهای رزینی سلف ادهزیو و سمانهای رزینی با سیستم باندینگ سلف اچ بر میزان گیر فایبرپست DT light  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر سمانهای رزینی سلف ادهزیو و سمانهای رزینی با سیستم باندینگ سلف اچ بر میزان گیر فایبرپست DT light،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر سمانهای رزینی سلف ادهزیو و سمانهای رزینی با سیستم باندینگ سلف اچ بر میزان گیر فایبرپست DT light :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیق در علوم دندانپزشکی

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: از دست رفتن استحکام باند فایبرپستها بیشترین علت شکست آنها می باشد. هدف این مطالعه مقایسه تاثیر سمانهای رزینی سلف ادهزیو Bifix SE و Clearfil SA luting وسمانهای رزینی با سیستم باندینگ سلف اچ Panvvia F. 2 و Bifix QM بر میزان استحکام باند فایبرپست Dt light بود.مواد و روش ها: در این تحقیق تجربی ۴۰ دندان پره مولر تک ریشه پس از درمان اندو و آماده سازی فضای پست جهت فایبرپست DT light بطور تصادفی به ۴ گروه ۱۰ تایی بر اساس سمان مصرفی تقسیم و تحت ۴۰۰۰ سیکل حرارتی (c55-5) قرار گرفتند. سپس مقاطع ۲ میلی متری از سه ناحیه تاجی ‚ میانی و اپیکالی ریشه ها تهیه و تحت تست push out قرار گرفتند. پس از آن تمام مقاطع با استریومیکروسکوپ جهت بررسی الگوی شکست مشاهده و از مقاطع تاجی هر گروه با توجه به الگوی شکست غالب یک نمونه بطور تصادفی انتخاب و توسط میکروسکوپ الکترونی بررسی و داده ها با آنالیز آماری T- test، two way ANOVA و Tukey test مورد ارزیابی قرار گرفتند.یافته ها: میان دو دسته سمان سلف ادهزیو و سلف اچ باندینگ اختلاف معنی داری بدست نیامد. (P<0.4) بیشترین میزان استحکام باند مربوط به Bifix SE و کمترین مربوط به Clearfil SA luting که از لحاظ آماری معنی دار بود. (P<0.05) در سمانهای مورد بررسی میان نواحی مختلف ریشه اختلاف معنی داری بدست نیامد. (P>0.05) اما تاثیر متقابل سمان و نواحی مختلف ریشه معنی دار بود. (P<0.001) بیشترین الگوی شکست در سمانهای مورد بررسی از نوع ۴ (ادهزیو میان سمان و عاج) بود.نتیجه گیری: به نظر می رسد میزان استحکام باند، تحت تاثیر سمان مصرفی و تاثیر متقابل سمان و نواحی مختلف ریشه است اما تحت تاثیر نواحی مختلف ریشه به تنهایی نمی باشد.

کلید واژه: فایبر پست، سمان رزینی، استحکام باند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.