مقاله تاثیر تراکم بوته و زمان وجین علف های هرز بر خصوصیات کمی نخود پاییزه در منطقه لرستان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تراکم بوته و زمان وجین علف های هرز بر خصوصیات کمی نخود پاییزه در منطقه لرستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تراکم بوته و زمان وجین علف های هرز بر خصوصیات کمی نخود پاییزه در منطقه لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تراکم بوته و زمان وجین علف های هرز بر خصوصیات کمی نخود پاییزه در منطقه لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تراکم بوته و زمان وجین علف های هرز بر خصوصیات کمی نخود پاییزه در منطقه لرستان :

مقاله تاثیر تراکم بوته و زمان وجین علف های هرز بر خصوصیات کمی نخود پاییزه در منطقه لرستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۶۷ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر تراکم بوته و زمان وجین علف های هرز بر خصوصیات کمی نخود پاییزه در منطقه لرستان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زمان وجین
مقاله تراکم بوته
مقاله عملکرد
مقاله نخود پاییزه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر تراکم بوته و زمان وجین علف های هرز بر رشد، عملکرد و اجزای عملکرد نخود، پژوهشی در سال زراعی ۸۵-۱۳۸۴ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی خرم آباد به اجرا گذاشته شد. در این بررسی پنج زمان وجین علف های هرز (عدم وجین علف های هرز، یکبار وجین علف های هرز در ۳، ۵، ۷ هفته پس از ظهور شاخه های ثالثه و وجین علف های هرز در تمام دوره رشد نخود) و چهار تراکم بوته (۲۰، ۴۰، ۶۰ و ۸۰ بوته در متر مربع) به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار مقایسه شدند. نتایج نشان داد که تاخیر در انجام وجین از ۵ تا ۷ هفته پس از ظهور شاخه های ثالثه سبب کاهش تعداد نیام در بوته، تعداد دانه در نیام و عملکرد دانه گردید. وجین علف های هرز در تمام دوره رشد نخود باعث حداکثر تعداد نیام در بوته، تعداد دانه در نیام و عملکرد دانه گردید ولی اختلاف عملکرد دانه این تیمار با وجین پنج هفته پس از ظهور شاخه های ثالثه معنی دار نبود. افزایش تراکم بوته سبب کاهش معنی دار تعداد شاخه اولیه و ثانویه، تعداد نیام در بوته و افزایش معنی دار عملکرد دانه گردید. بیشترین عملکرد دانه با تیمار ۸۰ بوته در متر مربع به دست آمد ولی اختلاف عملکرد این تیمار با دو تیمار ۴۰ و ۶۰ بوته در متر مربع معنی دار نبود. به نظر می رسد که تراکم ۴۰ بوته در متر مربع و وجین علف های هرز پنج هفته پس از ظهور شاخه های ثالثه می تواند برای تولید نخود پاییزه در شرایطی مشابه با تحقیق حاضر مناسب باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.