عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده در شهر بندرعباس: یک مطالعه مبتنی بر جمعیت (رفتار تغذیه ای)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده در شهر بندرعباس: یک مطالعه مبتنی بر جمعیت (رفتار تغذیه ای) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده در شهر بندرعباس: یک مطالعه مبتنی بر جمعیت (رفتار تغذیه ای)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده در شهر بندرعباس: یک مطالعه مبتنی بر جمعیت (رفتار تغذیه ای)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده در شهر بندرعباس: یک مطالعه مبتنی بر جمعیت (رفتار تغذیه ای) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: افزایش قابل توجهی در مصرف غذاهای آماده یا فست فودها در دهه های اخیر دیده شده است. درنتیجه استفاده زیاد از این غذاهای پرکالری و چرب و عدم تعادل بین انرژی دریافتی و مصرفی، شانس ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی عروقی در افراد به شدت افزایش داده است. مطالعه حاضر با هدف تعیین عوامل مرتبط با مصرف غذای آماده در شهر بندرعباس در سال ۱۳۹۲ انجام گرفت.مواد وروش ها: پژوهش حاضر مطالعه ای توصیفی-تحلیلی از نوع مقطعی بود. جامعه آماری را ۶۰۰ نفر مصرف کننده غذاهای آماده تشکیل داد. روش نمونه گیری ترکیبی از تصادفی خوشه ای و آسان در دسترس بود. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته جهت سنجش علل گرایش مردم به مصرف غذاهای آماده بود. روایی پرسشنامه توسط متخصصین و پایایی آن در مرحله مطالعه اولیه (پایلوت) مورد تائید قرار گرفت. برای تفسیر داده ها از نرم افزار SPSS16 و روش های آمار توصیفی (میانگین، انحراف معیار، تعداد و درصد) و تحلیلی ( ANOVAو کای اسکوئر دو) استفاده شد. همچنین P<0.05 ازنظر آماری معنادار تلقی گردید.یافته ها: در این مطالعه ۵۲% افراد مرد بوده و ۳۰۳ نفر (۵۰.۵%) از بین غذاهای آماده پیتزا را ترجیح داده بودند. در افراد زیر ۲۵ سال مصرف غذاهای آماده بیشتر از سایر گروه های سنی دیده شد. افراد تحصیل کرده دانشگاهی بیشتر از سایر مقاطع تحصیلی مصرف کننده غذاهای آماده بودند.نتیجه گیری: مصرف غذاهای آماده در افراد جوان و دارای تحصیلات دانشگاهی بیشتر دیده شد. شاید محل سکونت، تحصیلات، وضعیت اشتغال در نوع مصرف غذاهای آماده و همچنین تکرار مصرف این غذاها دخیل باشد.

کلید واژه: رفتار تغذیه ای، رفتار غذاخوردن، وضعیت مصرف، غذاهای فوری، غذاهای آماده، سلامت، سبک زندگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.