جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های ترخینه به عنوان فراورده ای سنتی با خاصیت دارویی علیه میکروارگانیسم های بیماری زا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های ترخینه به عنوان فراورده ای سنتی با خاصیت دارویی علیه میکروارگانیسم های بیماری زا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های ترخینه به عنوان فراورده ای سنتی با خاصیت دارویی علیه میکروارگانیسم های بیماری زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های ترخینه به عنوان فراورده ای سنتی با خاصیت دارویی علیه میکروارگانیسم های بیماری زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های ترخینه به عنوان فراورده ای سنتی با خاصیت دارویی علیه میکروارگانیسم های بیماری زا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی صدرا

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: ترخینه یک غذای نیمه آماده و از محصولات تخمیری سنتی غرب ایران (کرمانشاه، ایلام، کردستان و لرستان) است. ترخینه تر دارای اثرات ضد میکروبی نیز می باشد و در مناطق کردنشین به عنوان داروی سنتی برای درمان بیماری هایی با علایم عفونت های مجاری فوقانی دستگاه تنفسی به کار می رود. هدف از این پژوهش شناسایی فلور میکروبی ترخینه سنتی و صنعتی جهت تعیین قابلیت این غذا به عنوان یک فراورده سنتی سلامتی زا با پتانسیل پروبیوتیکی می باشد.مواد و روش: در این پژوهش، نمونه های ترخینه خشک، ترخینه تر و ترخینه صنعتی با توجه به روش های استاندارد از نظر کل جمعیت میکروبی، PH و میزان رطوبت بررسی شدند و سپس انواع گونه های لاکتیک اسید باکتری ها براساس خصوصیات بیوشیمیایی و مورفولوژیکی مورد جداسازی و شناسایی قرار گرفت.یافته ها: نتایج این پژوهش نشان داد که نمونه ترخینه تر دارای بیشترین مقدار لاکتیک اسید باکتری بود که شامل L.nagelii (%67)، L.bifermentans(%21.3)، Leu.cermoris(%6)، L.fructosus(%1.45)، L.fermentum(%1)، L.intestinalis(%0.9)، L.agilis(%0.9)، L.acidipiscis(%0.45)، می شد و ۱% از ایزوله ها نیز ناشناخته باقی ماند. نمونه هایی که به روش صنعتی خشک شده بودند حاوی لاکتیک اسید باکتری از جنس و گونه L.plantarum بود، اما نمونه ترخینه ای که به روش سنتی خشک شده است، فاقد لاکتیک اسید باکتری بود.بحث و نتیجه گیری: با توجه به محتوای بالای لاکتیک اسید باکتری ها در محصول سنتی ترخینه ی تر، تولید صنعتی و بهینه سازی روند تولید آن پیشنهاد می گردد و می توان مصرف این ماده ی غذایی را به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند توصیه کرد.

کلید واژه: میکروارگانیسم، جداسازی، شناسایی، لاکتیک اسید باکتری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.