تاثیر دما و تغذیه جلبکی بر روی تراکم روتیفر (Brachionus rotundiformis Tschugunoff) در شرایط آزمایشگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر دما و تغذیه جلبکی بر روی تراکم روتیفر (Brachionus rotundiformis Tschugunoff) در شرایط آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر دما و تغذیه جلبکی بر روی تراکم روتیفر (Brachionus rotundiformis Tschugunoff) در شرایط آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دما و تغذیه جلبکی بر روی تراکم روتیفر (Brachionus rotundiformis Tschugunoff) در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر دما و تغذیه جلبکی بر روی تراکم روتیفر (Brachionus rotundiformis Tschugunoff) در شرایط آزمایشگاهی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)
تعداد صفحات :۸
این مطالعه با هدف دستیابی به بهترین تراکم روتیفر تحت تاثیر دو فاکتور دما و تغذیه جلبکی در دی ماه ۱۳۸۸ انجام شد. در این بررسی روتیفر گونه Brachionus rotundiformis در شرایط آزمایشگاهی در سه سطح دمای (۲۵، ۳۰ و ۳۵ درجه سانتی گراد) و تغذیه جلبک با سه نوع جیره جلبکی شامل (تغذیه منحصرا با Chlorella، تغذیه منحصرا باNannochloropsis oculata و تغذیه با ترکیب دو جلبک Nannochloropsis و Chlorella) مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که با افزایش دما تراکم روتیفرها افزایش می یابد، بطوری که در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد با کمترین میانگین تراکم و در دمای ۳۵ درجه سانتی گراد با بیشترین میانگین تراکم روتیفر مواجه شده که اختلاف معنی داری را نشان داد (P<0.05). در درجه حرارت ۳۵ درجه سانتی گراد و تغذیه با Nannochloropsis oculata بیشترین تراکم روتیفرها مشاهده شد (۳۰۸.۷۵ روتیفر در میلی لیتر).
کلید واژه: روتیفر Brachionus rotundiformis، تراکم، Chlorella، دما، Nannochloropsis
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.