ارزیابی زمین های شهری با هدف مکان یابی دفن مواد زائد جامد شهری با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) (نمونه موردی شهرستان جلفا)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی زمین های شهری با هدف مکان یابی دفن مواد زائد جامد شهری با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) (نمونه موردی شهرستان جلفا) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی زمین های شهری با هدف مکان یابی دفن مواد زائد جامد شهری با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) (نمونه موردی شهرستان جلفا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی زمین های شهری با هدف مکان یابی دفن مواد زائد جامد شهری با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) (نمونه موردی شهرستان جلفا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی زمین های شهری با هدف مکان یابی دفن مواد زائد جامد شهری با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) (نمونه موردی شهرستان جلفا) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصل نامه جغرافیایی چشم انداز زاگرس

تعداد صفحات :۲۴

طبق گزارشات بخش خدمات شهری شهرداری جلفا روزانه به طور متوسط ۵۱ تن زباله تولید می شود. از میان روش های مختلف دفع زباله به صورت تلنبار از مهم ترین روش هایی بوده است که مدیریت شهری جلفا در طی سال های استفاده از این مکان بر آن تکیه نموده است. این امر مشکلاتی مانند خروج شیرابه، آلودگی خاک، بوی بد، آتش سوزی، پراکندگی زباله و غیره را در محل دفن به وجود آورده است. به منظور جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی باید تلاش کرد ضمن انتخاب مناسب ترین مکان برای دفن آن ها، این مواد به صورت بهداشتی و در فضایی خارج مناطق مسکونی دفن و معدوم شوند. برای انتخاب مکان صحیح دفن مواد زائد جامد باید معیارهایی مانند شیب، جهت شیب، فاصله از گسل، فاصله از مناطق مسکونی و خطوط ارتباطی و انتقال نیرو و … مورد توجه قرار گیرد. در این پژوهش تاکید ما بر مکان یابی اصولی دفن مواد زائد جامد شهری جلفا می باشد و برای این منظور داده های رقومی مورد نیاز جمع آوری و سپس به محیط Arc GIS برده شد. پس از تشکیل پایگاه اطلاعاتی و آماده سازی لایه ها با به کارگیری روش AHP توانستیم مکان های بهینه دفن پسماند در منطقه را از طریق روش تحلیل سلسله مراتبی و در قالب ۵ کلاس معین نماییم. در آخر نیز زمین هایی با مساحت ۳۲ هکتار به بالا را از میان زمین های کلاس پنجم جهت بهترین مکان برای دفن پسماند برای بازه ۲۰ ساله انتخاب شد.

کلید واژه: مکان یابی بهینه، دفن مواد زائد جامد، شهر جلفا، Arc GIS، AHP

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.