تاثیر سطوح مختلف ویتامین C بر برخی شاخص های ایمنی و خونی ماهی بنی (Barbus sharpeyi)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف ویتامین C بر برخی شاخص های ایمنی و خونی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف ویتامین C بر برخی شاخص های ایمنی و خونی ماهی بنی (Barbus sharpeyi)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف ویتامین C بر برخی شاخص های ایمنی و خونی ماهی بنی (Barbus sharpeyi)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف ویتامین C بر برخی شاخص های ایمنی و خونی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)

تعداد صفحات :۱۳

ماهی بنی یکی از ماهیان بومی استان خوزستان است که اخیرا تکثیر مصنوعی و پرورش آن در استان رواج یافته ولی اطلاعات کمی در مورد نیازهای غذایی آن در دست است. لذا در این تحقیق اثر تحریک رشد حاصل از تغذیه ماهی بنی با غلظت های مختلف ویتامین C در مورد ارزیابی قرار گرفت. به این منظور ۳۷۵ عدد ماهی بنی با متوسط وزن ۲۱.۶±۲.۲۶ گرم بصورت تصادفی به پنج تیمار، هر تیمار در سه تکرار، تقسیم گردیدند. و تیمارها به ترتیب با غلظت های ۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۸۰۰ و ۱۶۰۰ میلی گرم در کیلوگرم جیره به مدت ۶۰ روز تغذیه شدند. در انتهای دوره از ماهی های هر تیمار خونگیری شده، فاکتورهای خونی و فاکتورهای ایمنی بین تیمارها مقایسه گردید. ده ماهی در هر تکرار در انتهای دوره با باکتری آئروموناس هیدروفیلا چالش داده شده و تلفات تا ۱۴ روز ثبت گردید. نتایج نشان داد از نظر شاخص های خون شناسی اختلاف معنی داری در بین تیمارها در هموگلوبین و تعداد گلبول های قرمز مشاهده نگردید (P>0.05)، ولی در تیمارهای ۴۰۰، ۸۰۰، ۱۶۰۰ افزایش تعداد گلبول های سفید خونی نسبت به تیمار کنترل مشاهده گردید (P<0.05). میزان فعالیت لایزوزیم سرم در تیمارهای ۴۰۰ و ۸۰۰ میلی گرم نسبت به تیمار کنترل افزایش معنی داری نشان داد(P<0.05) ولی بقیه تیمارها تفاوت معنی داری نسبت به تیمار کنترل نداشتند (P>0.05). میزان قدرت باکتری کشی سرم ماهی ها تفاوت معنی داری بین تیمارها نشان نداد (P>0.05). میزان تلفات بعد از چالش نیز در تیمارهای ۸۰۰ و ۱۶۰۰ ویتامین C کاهش معنی داری نسبت به تیمار شاهد نشان داد، در صورتیکه این کاهش تلفات در سایر تیمارها با تیمار کنترل معنی دار نبود (P>0.05). بطور کلی می توان نتیجه گرفت که غلظت های بالای ۴۰۰ میلی گرم در کیلوگرم خوراک توانایی تاثیر بر ایمنی ماهی بنی را دارند.

کلید واژه: ماهی بنی، ویتامین C، فاکتورهای ایمنی، شاخص خونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.