بررسی تاثیر ماساژ شیرخوار توسط مادر بر دفعات و مدت زمان شیرخوردن: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر ماساژ شیرخوار توسط مادر بر دفعات و مدت زمان شیرخوردن: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر ماساژ شیرخوار توسط مادر بر دفعات و مدت زمان شیرخوردن: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر ماساژ شیرخوار توسط مادر بر دفعات و مدت زمان شیرخوردن: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر ماساژ شیرخوار توسط مادر بر دفعات و مدت زمان شیرخوردن: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بالینی پرستاری و مامایی

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: شیر مادر بهترین تغذیه برای نوزاد است، زیرا فواید سلامتی بی شماری را برای مادر و نوزاد فراهم می کند. ماساژ به عنوان بخش روتینی از مراقبت شیرخواران در بسیاری از فرهنگ ها استفاده می گردد. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر ماساژ توسط مادر بر دفعات و مدت زمان شیرخوردن شیرخوار بود.روش بررسی: این مطالعه کارآزمایی بالینی بر روی ۸۰ شیرخوار از زنان نخست زای مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی منتخب دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در سال ۱۳۸۹ انجام یافته است. شیرخواران به طور تصادفی به دو گروه ۴۰ نفره تقسیم شدند. درگروه آزمون ماساژ توسط مادر ۲ نوبت در روز (صبح و عصر) و به مدت ۸ هفته، هر بار به مدت ۱۵ دقیقه انجام گرفت؛ در حالی که گروه کنترل تنها مراقبت های معمول را دریافت نمودند. ابزار جمع آوری اطلاعات فرم ثبت خاطرات روزانه والدین شیرخوار در خصوص دفعات و مدت زمان شیرخوردن شیرخوار بود که در ابتدای مطالعه و انتهای هفته های چهارم و هشتم مطالعه توسط مادر تکمیل گردید.یافته ها: یافته های مطالعه نشان داد که مدت و دفعات شیرخوردن در هفته های چهارم و هشتم پس از مداخله در گروه آزمون به طور معناداری بیشتر از گروه کنترل بود (P<0.05).نتیجه گیری: به طور کلی نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که ماساژ بر دفعات و مدت شیر خوردن شیر خواران موثر بوده و آن را ارتقاء بخشیده است. از آنجا که ماساژ یکی از عوامل مهم در موفقیت شیردهی با شیر مادر می باشد؛ لذا تاکید بر اهمیت ماساژ در هر زمان ممکن، با هر طول مدتی پس از تولد توصیه می گردد.

کلید واژه: ماساژ، شیرخوار، دفعات شیردهی، مدت شیردهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.