مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات حلقوی داخل قرنیه ای فرارا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات حلقوی داخل قرنیه ای فرارا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات حلقوی داخل قرنیه ای فرارا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات حلقوی داخل قرنیه ای فرارا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات حلقوی داخل قرنیه ای فرارا :
مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات حلقوی داخل قرنیه ای فرارا که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۸ در دانشور از صفحه ۴۵ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات حلقوی داخل قرنیه ای فرارا
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حلقه های فرارا
مقاله قوز قرنیه
مقاله توپوگرافی قرنیه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: بررسی امنیت، پایداری، پیامد بینایی و توپوگرافیک قوز قرنیه با استفاده از قطعات حلقوی داخل قرنیه ای فرارا (FICRS)(ferrara intacorneal ring segments).
روش پژوهش: در این کارآزمایی بالینی، ۶۴ چشم از ۵۷ بیمار مبتلا به قوز قرنیه و دارای قرنیه شفاف که کارگذاری FICRS داشتند، پس از اخذ رضایت معتبر بررسی شدند. میزان حدت بینایی قبل از اصلاح UCVA (Uncorrected visual acuity) و پس از آن BSCVA (nest-spectacle corrected visual acuity)، عیوب انکساری، اطلاعات قرنیه ای در نتیجه اورب اسکن II و عوارض بررسی شدند.
یافته ها: میانگین (Standard deviation) SD سن بیماران ۳۲/۸±۳۹/۲۴ سال بود. بعد از متوسط زمان پیگیری هجده ماه با انحراف معیار ۴۵/۶، میانگین و انحراف معیار UCVA از ۵۳/۰±۱۴/۱ به ۴۴/۰±۴۸/۰ لوگمار (P£۰۰۰۱) و BSCVA از ۴۰/۰±۴۴/۰ به ۱۹/۰±۲۳/۰ لوگمار رسید (P£۰۰۰۱). بهبودی در نتایج اندازه گیری شده عبارت بودند از: ۴۹۰±۳۳۳(SD) دیوپتر برای معادل کروی (P£۰۰۰۱)، ۴۱۶±۳۲۴ (SD) دیوپتر برای عیب انکساری کروی (P£۰۰۰۱) و ۱۴۹±۲۳۱ (SD) دیوپتر برای عیب انکساری کروی سیلندر (P£۰۰۰۱). توپوگرافی قرنیه یکنواختی بیشتر و آستیگماتیسم کمتر قرنیه را نشان داد. بهبودی در بیشترین و کمترین قدرت دیوپتریک مرکزی قرنیه، به ترتیب (P£۰۰۳)۱۷۵±۵۹۴ (SD) و ۴۷۵±۳۳۳ (SD) دیوپتر بود (P£۰۰۰۱). همچنین کاهش معناداری در انحنای قدامی قرنیه و انحنای مناسب ترین سطح کروی (best-fit sphere) BFS خلفی دیده شد. بیرون زدگی قطعه در یک چشم (۶/۱ درصد)، قرارگیری سطحی در یک چشم (۶/۱ درصد) و عفونت قرنیه در پنج چشم (۸/۷ درصد) رخ داد.
نتیجه گیری: بعد از میانگین زمان پیگیری (هجده ماه)، کارگذاری FICRS، هم UCVA و هم BSCVA را بهبود بخشید، شیب و آستیگماتیسم قرنیه را کاهش و نظم توپوگرافیک قرنیه را افزایش داد. کارگذاری FICRS روشی است که تا مدت ها به نتایج پایدار منجر شده و نیاز به پیوند قرنیه را در بسیاری از موارد به تاخیر انداخته یا از آن جلوگیری می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.