اثر اسیدهای چرب امگا ۳ بر غلظت سرمی ویسفاتین در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسیدهای چرب امگا ۳ بر غلظت سرمی ویسفاتین در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسیدهای چرب امگا ۳ بر غلظت سرمی ویسفاتین در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسیدهای چرب امگا ۳ بر غلظت سرمی ویسفاتین در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسیدهای چرب امگا ۳ بر غلظت سرمی ویسفاتین در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم)

تعداد صفحات :۹

مقدمه: ویسفاتین، آدیپوسیتوکینی است که از بافت چربی ترشح می شود و می تواند روی بروز دیابت موثر باشد. امگا ۳ باعث کاهش چربی ها و پیشگیری از مقاومت به انسولین می شود. در این مطالعه تاثیر مصرف امگا ۳ بر غلظت سرمی ویسفاتین بررسی شده است.روش کار: تعداد ۷۱ زن مبتلا به دیابت نوع ۲ به دو گروه تحت درمان با کپسول امگا ۳ و گروه کنترل تقسیم شدند. ابتدا از طریق پرسش نامه، اطلاعات مربوط به سن، قد، وزن، دور کمر، دور باسن اخذ شد و سپس نمونه خون آن ها گرفته شد. در مرحله بعد به مدت هشت هفته روی آزمودنی ها مداخله انجام و بار دیگر اطلاعات آن ها اخذ و نمونه خونشان گرفته شد. در نمونه خون گرفته شده فاکتورهای ویسفاتین، پروفایل های چربی (TG, HDL, LDL، کلسترول)، قند وHbA1c با کیت مخصوص اندازه گیری شد. داده های به دست آمده به وسیله نرم افزارSPSS نسخه ۱۸ با استفاده از روش های آماری مناسب تحلیل شدند.یافته ها: میانگین سطح سرمی ویسفاتین قبل از مداخله در هر دو گروه تفاوت معنادار نداشت (p=0.14) بعد از مداخله، تفاوت میانگین در گروه درمان با کپسول امگا ۳ معنادار بود (P<0.001)، در حالی که در گروه پلاسبو تفاوت مذکور معنادار نبود (P<0.05). همچنین میانگین اختلاف قبل و بعد سطح سرمی ویسفاتین در دو گروه تفاوت معنادار نشان داد (P<0.001).نتیجه گیری: امگا ۳ می تواند روی غلظت سرمی ویسفاتین اثر داشته و باعث افزایش آن و همچنین سبب بهبود اثر انسولین در افراد دیابتی شود. از این رو با توجه به نتایج به دست آمده از این مطالعه و مطالعات دیگر و همچنین تشابه عملکردی ویسفاتین با انسولین توصیه می شود که امگا ۳ به رژیم غذایی افراد در معرض خطر و افراد دیابتی افزوده شود.

کلید واژه: اسیدهای چرب امگا ۳، ویسفاتین، دیابت نوع ۲

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.