بررسی شیوع اضطراب و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۸۹


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع اضطراب و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۸۹ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع اضطراب و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع اضطراب و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع اضطراب و عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۸۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت کار ایران

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: اختلالات اضطرابی از شایع ترین اختلالات روانپزشکی در جمعیت عمومی هستند. دانشجویی پزشکی یکی از حرفه هایی است که در محیط کار خود (دانشکده، بیمارستان و …) مواجهات مختلفی دارد و این مواجهات اثرات متفاوتی بر سلامت جسمی و روانی آن ها دارد. در این مطالعه ما برآنیم که به بررسی شیوع اضطراب در بین دانشجویان دختر رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بپردازیم. هم چنین شیوع اضطراب بر اساس مقطع تحصیلی، وضعیت تاهل و محل زندگی نیز مورد بررسی قرار گرفته است.روش بررسی: این مطالعه مقطعی و از نوع توصیفی تحلیلی می باشد. در این مطالعه نمونه می گیری به روش طبقه می بندی شده انجام شد. ۱۹۶ نفر از دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران (پردیس همت) انتخاب شدند و به وسیله پرسشنامه اسپیلبرگر و پرسشنامه دموگرافیک مورد بررسی قرار گرفتند. نرم افزار SPSS 15 جهت ورود داده ها و آنالیز استفاده شد.یافته ها: در این مطالعه به طور کلی شیوع اضطراب ۲۸.۵%، شیوع اضطراب آشکار ۲۵.۵% و شیوع اضطراب پنهان ۱۶.۳% برآورد شد.بحث و نتیجه گیری: در این مطالعه به این نتیجه رسیدیم که ارتباط معناداری بین اضطراب آشکار و مقطع تحصیلی وجود دارد و اضطراب آشکار در مقطع کارورزی بیش از سایر مقاطع است؛ هم چنین در این تحقیق ارتباط معناداری بین اضطراب پنهان و محل زندگی به دست آمد. در این مطالعه هیچ گونه ارتباط معناداری بین شیوع اضطراب و وضعیت تاهل نشان داده نشد.

کلید واژه: اضطراب، دانشجویان پزشکی دختر، شیوع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.