مقاله مقایسه روش های مختلف ردیابی باکتری Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli در بذر لوبیا


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه روش های مختلف ردیابی باکتری Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli در بذر لوبیا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روش های مختلف ردیابی باکتری Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli در بذر لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روش های مختلف ردیابی باکتری Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli در بذر لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روش های مختلف ردیابی باکتری Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli در بذر لوبیا :

مقاله مقایسه روش های مختلف ردیابی باکتری Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli در بذر لوبیا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در بیماریهای گیاهی از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه روش های مختلف ردیابی باکتری Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli در بذر لوبیا
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بذر لوبیا
مقاله سوختگی معمولی لوبیا
مقاله Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli ،ELISA ،Bio-PCR ،IC-PCR

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در سالهای اخیر بیماری سوختگی معمولی لوبیا خسارات زیادی را به مزارع لوبیا در ایران وارد کرده است. اصلی ترین منبع گسترش این بیماری کاشت بذور لوبیای آلوده بهaxonopodis pv. phaseoli Xanthomonas می باشد و لذا اطمینان از عدم آلودگی بذور به عامل بیمارگر در کنترل بیماری نقش اساسی دارد. در این بررسی کارایی روش های الایزای غیر مستقیم، آزمون PCR مستقیم،Ic-PCR و Bio-PCR برای ردیابی X. axonopodis pv. Phaseoliدر بذور جمع آوری شده لوبیا از مزارع آلوده استان مرکزی مقایسه شد. به این منظور، عصاره بدست آمده از غوطه وری بذور مورد آزمایش در آب و بافر، برای انجام آزمایشهای الایزای غیر مستقیم و PCR مستقیم با جفت آغازگر اختصاصی X۴e /X۴c به کار رفت. در آزمون Ic-PCR استخراج DNA پس از به دام انداختن سلول های باکتری X. axonopodis pv. phaseoli موجود درعصاره بذور با گاماگلوبولین و در روش Bio-PCR بعد از رشد باکتری روی محیط کشت نیمه انتخابی، به روش جوشانیدن صورت گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده، در آزمون الایزای غیر مستقیم تعداد ۱۰۴ الی ۱۰۵ واحد تشکیل دهنده پرگنه در میلی لیتر از باکتریX. axonopodis pv. phaseoli دربذر قابل ردیابی بود. عدم تکرار پذیری نتایج PCR مستقیم نشان داد که این روش نیز برای ارزیابی آلودگی بذور به X. axonopodis pv. phaseoli مناسب نیست. روش Ic-PCR نیز علیرغم کارایی مناسب، به دلیل هزینه بری زیاد مورد توجه قرار نگرفت. در روش Bio-PCR حتی یک سلول زنده از باکتری در عصاره حاصل از غوطه وری بذور در بافر شستشو ردیابی گردید. بنابر این به نظر می رسد روش Bio-PCR به دلیل حساسیت زیاد، سادگی روش و هزینه کمتر، روش مناسبتری برای ردیابیX. axonopodis pv. phaseoli در بذر لوبیا باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.