مقاله ارتباط فلوراید آب آشامیدنی با شاخص های DMFT و dmft دندان کودکان در روستاهای منطقه دشتستان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
22 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط فلوراید آب آشامیدنی با شاخص های DMFT و dmft دندان کودکان در روستاهای منطقه دشتستان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط فلوراید آب آشامیدنی با شاخص های DMFT و dmft دندان کودکان در روستاهای منطقه دشتستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط فلوراید آب آشامیدنی با شاخص های DMFT و dmft دندان کودکان در روستاهای منطقه دشتستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط فلوراید آب آشامیدنی با شاخص های DMFT و dmft دندان کودکان در روستاهای منطقه دشتستان :

مقاله ارتباط فلوراید آب آشامیدنی با شاخص های DMFT و dmft دندان کودکان در روستاهای منطقه دشتستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در طب جنوب از صفحه ۱۰۲ تا ۱۰۷ منتشر شده است.
نام: ارتباط فلوراید آب آشامیدنی با شاخص های DMFT و dmft دندان کودکان در روستاهای منطقه دشتستان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آب آشامیدنی
مقاله ارتفاع از سطح دریا
مقاله پوسیدگی دندان
مقاله فلواراید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: در این مطالعه ارتباط میزان فلوراید آب های زیر زمینی و ارتفاع روستا از سطح دریا با شاخص های DMFT و dmft کودکانی که در در روستاهای منطقه دشتستان واقع در استان بوشهر زندگی می کنند، سنجیده شده است.
مواد و روش ها: ۱۳ روستا در منطقه دشتستان که دارای استانداردهای زندگی یکسان بوده و از آب های زیرزمینی به عنوان تنها منبع آب آشامیدنی استفاده می کردند، مورد بررسی قرار گرفتند. آمار مربوط به وضعیت سلامت دندان های شیری (dmft) و دایمی (DMFT) 2287 کودک که در محدوده سنی ۶ تا ۱۱ سال بودند، از مرکز بهداشت شهرستان دشتستان گرفته شد و مقادیر شاخص dmft و DMFT کودکان هر روستا طبق دستورالعمل WHO محاسبه شد. میزان فلوراید آب آشامیدنی روستاها نیز به روش SPADNS اندازه گیری شد. اطلاعات با استفاده از آزمون آنالیز رگرسیون خطی تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: غلظت فلوراید در محدوده ۰۹۹-۲۱۲ mg/l، مقادیر Dt در محدوده ۰۱۴-۱۰۸ و dt در محدوده ۰۱۷-۱۰۸ بود. در محدوده غلظت فلوراید اندازه گیری شده با انجام آنالیز رگرسیون خطی، ارتباط مستقیم ضعیفی با میزان DMFT و dmft مشاهده شد و با افزایش میزان فلوراید، شمارش Dt و dt نیز بدون توجه به سن در هر دو جنس در ۱۳ روستا افزایش یافت. در این مطالعه ارتفاع روستاها از سطح دریا تاثیری بر میزان پوسیدگی نداشت.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که غلظت های فلوراید بالاتر از ۱mg/l در آب آشامیدنی تاثیری در پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان در این منطقه ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.