مقاله بررسی آت اکولوژی گونه Desmostachiya bipinnata در دشت سیستان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آت اکولوژی گونه Desmostachiya bipinnata در دشت سیستان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آت اکولوژی گونه Desmostachiya bipinnata در دشت سیستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آت اکولوژی گونه Desmostachiya bipinnata در دشت سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آت اکولوژی گونه Desmostachiya bipinnata در دشت سیستان :

مقاله بررسی آت اکولوژی گونه Desmostachiya bipinnata در دشت سیستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مرتع از صفحه ۶۰ تا ۷۱ منتشر شده است.
نام: بررسی آت اکولوژی گونه Desmostachiya bipinnata در دشت سیستان
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آت اکولوژی
مقاله Desmostschiya bipinnata؛ فنولوژی
مقاله دشت سیستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بررسی رفتار و عملکرد یک گونه گیاهی و مطالعه نحوه ارتباط آن با دیگر موجودات زنده و غیرزنده در رویشگاه مربوطه به عنوان آت اکولوژی آن گونه در نظر گرفته می شود. این نوع مطالعات، اطلاعات پایه ای را برای مدیریت اکوسیستم ها به وجود می آورد. در این تحقیق، آت اکولوژی گونه Desmostachiya bipinnata، از خانواده گندمیان در دشت سیستان بررسی شد. به منظور مطالعه آت اکولوژی این گونه گیاهی پایا، ابتدا رویشگاه آن در منطقه به کمک بازدیدهای صحرایی و گزارش های موجود، مشخص شد. سپس مواردی از قبیل ویژگی های اقلیمی و خاک رویشگاه، سیستم ریشه گیاه، فنولوژی، نحوه زادآوری، ارزش رجحانی و ترکیبات غذایی گیاه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که رویشگاه این گونه به صورت متمرکز در شمال شرقی منطقه مورد مطالعه واقع شده است. میزان بارندگی سالانه در این رویشگاه ۸/۶۰ میلی متر و دمای متوسط سالانه ۲۲ درجه سانتی گراد می باشد. این گونه بر روی خاک هایی با بافت لوم تا لومی شنی و با pH برابر ۸۰۳ تا ۸۳۱ و شوری خاک ۱۰ تا ۶۰ دسی زیمنس بر متر حضور دارد. این گونه دارای ریشه افشان و ریزوم بوده که تا دو متر در خاک نفوذ می کند. ریشه دارای انشعابات جانبی فراوانی در لایه های سطحی خاک است. بررسی نحوه حضور گونه مورد نظر نشان داد که پوشش تاجی این گیاه ۱۴ تا ۲۸ درصد است. رشد رویشی آن از اواخر بهمن ماه آغاز و در اردیبهشت ماه گلدهی کامل شده و در اوایل تیر ماه رسیدن بذرها آغاز می شود. اندام هوایی این گیاه در مرحله رشد رویشی دارای ۵۶/۷ درصد پروتئین خام در برگ و ۷۱/۶ درصد پروتئین خام در ساقه بوده و ارزش رجحانی آن برای گوسفند و بز ۲۵ درصد می باشد. با توجه به مقاومت بسیار زیاد این گیاه در برابر چرا، آتش سوزی و ناملایمات طبیعی، این گونه می تواند در برنامه های مدیریتی و اصلاحی دشت سیستان مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.