مقاله همبستگی بهینه بین شاخص های حداکثر اکسیژن مصرفی و تهویه ارادی در سنجش آمادگی قلبی- تنفسی دانشجویان ورزشکار


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله همبستگی بهینه بین شاخص های حداکثر اکسیژن مصرفی و تهویه ارادی در سنجش آمادگی قلبی- تنفسی دانشجویان ورزشکار دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله همبستگی بهینه بین شاخص های حداکثر اکسیژن مصرفی و تهویه ارادی در سنجش آمادگی قلبی- تنفسی دانشجویان ورزشکار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله همبستگی بهینه بین شاخص های حداکثر اکسیژن مصرفی و تهویه ارادی در سنجش آمادگی قلبی- تنفسی دانشجویان ورزشکار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله همبستگی بهینه بین شاخص های حداکثر اکسیژن مصرفی و تهویه ارادی در سنجش آمادگی قلبی- تنفسی دانشجویان ورزشکار :

مقاله همبستگی بهینه بین شاخص های حداکثر اکسیژن مصرفی و تهویه ارادی در سنجش آمادگی قلبی- تنفسی دانشجویان ورزشکار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۵۴ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: همبستگی بهینه بین شاخص های حداکثر اکسیژن مصرفی و تهویه ارادی در سنجش آمادگی قلبی- تنفسی دانشجویان ورزشکار
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حداکثر اکسیژن مصرفی
مقاله حداکثر تهویه ارادی
مقاله آمادگی قلبی- تنفسی
مقاله تحلیل همبستگی کانونی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: حداکثر اکسیژن مصرفی به عنوان معیاری برای سنجش ظرفیت قلبی- تنفسی پذیرفته شده است. این عامل نشانه قدرت تطابق فیزیولوژیکی، برای افزایش زمان فعالیت و کارایی دستگاه قلبی- عروقی است. هدف این تحقیق، یافتن یک همبستگی بهینه بین شاخص های حداکثر اکسیژن مصرفی و حداکثر تهویه ارادی و تاثیر آن ها بر روی آمادگی قلبی- تنفسی دانشجویان ورزشکار دانشگاه شهید چمران اهواز در طی یک سال (۸۳-۱۳۸۲) بود.
روش ها: مطالعه حاضر به روش توصیفی، از نوع پیمایشی و همبستگی انجام گرفته است. این پژوهش، دارای شاخص هایی از نوع کمی است که برای تحلیل آماری این شاخص ها از تحلیل همبستگی کانونی استفاده می شود. اطلاعات از یک نمونه ۶۰ تایی به روش نمونه گیری تصادفی ساده از دانشجویان ورزشکار دانشگاه شهید چمران اهواز با دامنه سنی ۲۵-۱۹ سال، با قد و وزن همگن جمع آوری شده اند.
یافته ها: نتایج پژوهش نشان داد که ایده آل ترین همبستگی (بیشترین)، زمانی است که شاخص های حداکثر اکسیژن مصرفی و حداکثر تهویه ارادی به طور هم زمان روی شاخص های اسپیرومتری تاثیر می گذارد، به طوریکه این میزان همبستگی برابر با ۸۱/۰ می باشد (P=0.001). همچنین این مقدار همبستگی، ۶۱/۶۵ درصد تغییرات شاخص های اسپیرومتری را بیان می کند.
نتیجه گیری: ارایه تحلیل همبستگی کانونی در این پژوهش نشان می دهد که یک رابطه مستقیم و مثبت بین ترکیب شاخص های حداکثر اکسیژن مصرفی و حداکثر تهویه ارادی با شاخص های اسپیرومتری وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.