بررسی مقدماتی اثر دما بر پراکنش و فراوانی گونه های رده لارواسه (غلاف داران پلاژیک)، در آب های جزیره هرمز، خلیج فارس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقدماتی اثر دما بر پراکنش و فراوانی گونه های رده لارواسه (غلاف داران پلاژیک)، در آب های جزیره هرمز، خلیج فارس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقدماتی اثر دما بر پراکنش و فراوانی گونه های رده لارواسه (غلاف داران پلاژیک)، در آب های جزیره هرمز، خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقدماتی اثر دما بر پراکنش و فراوانی گونه های رده لارواسه (غلاف داران پلاژیک)، در آب های جزیره هرمز، خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقدماتی اثر دما بر پراکنش و فراوانی گونه های رده لارواسه (غلاف داران پلاژیک)، در آب های جزیره هرمز، خلیج فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آبزیان

تعداد صفحات :۱۷

رده لارواسه (Larvacea) متعلق به شاخه طناب داران (Chordata) و زیرشاخه غلاف داران یا دم طناب داران(Urochordata) می باشد. گونه های رده لارواسه یا اپندیکولاریا (Appendicularia)، همگی دریایی، پلانکتون دایمی(Holoplanktonic) و ریزه خوار هستند. تغذیه آنها به روش فیلتر کردن آب دریا صورت می گیرد. در این پژوهش، جزیره هرمز به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه خود و واقع شدن در محل ورودی آب دریای عمان به خلیج فارس، انتخاب گردید، بنابراین با وجود تفاوت ها در تراکم، پراکنش، تنوع و سایر متغیرهای مکانی و زمانی، گونه های هر دو منطقه در این ناحیه یافت می شوند. نمونه برداری به صورت مورب از نزدیک بستر تا سطح آب، با تور پلانکتونی ۳۰۰ میکرون انجام شد. این نمونه برداری، هر چهل روز یک بار (از مرداد ۱۳۸۶ تا خرداد ۱۳۸۷) به صورت دوره ای تکرار گردید. در این بررسی، چهار ترانسکت در چهار جهت اصلی جزیره و در هر ترانسکت، دو ایستگاه نزدیک به ساحل و دور از ساحل انتخاب شد و هفت گونه به نام های Oikopleura dioica، longicauda، fusiformis، rufescence، huxleyi، Stegosoma magnum، Fritillaria formica f.digitata شناسایی شد و مشخص گردید که دمای آب به عنوان یکی از عامل های محیطی مهم، بر پراکنش زئوپلانکتون ها در آب های پیرامون جزیره هرمز تاثیری معنی دار دارد.

کلید واژه: پلانکتون دایمی، جزیره هرمز، خلیج فارس، دما، غلاف داران پلاژیک، لارواسه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.