القای دیابت نوع ۲ تجربی با استفاده از روغن های زیتون و دنبه در موش صحرایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
القای دیابت نوع ۲ تجربی با استفاده از روغن های زیتون و دنبه در موش صحرایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد القای دیابت نوع ۲ تجربی با استفاده از روغن های زیتون و دنبه در موش صحرایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی القای دیابت نوع ۲ تجربی با استفاده از روغن های زیتون و دنبه در موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن القای دیابت نوع ۲ تجربی با استفاده از روغن های زیتون و دنبه در موش صحرایی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران
تعداد صفحات :۱۲
مقدمه: استفاده زیاد از چربی در جیره غذایی سبب بروز مقاومت انسولینی می گردد. بنابراین، پژوهش حاضر به منظور ارایه مدل تجربی مناسبی از دیابت نوع دو و مقایسه توانایی روغن های زیتون و دنبه در القای مقاومت انسولینی انجام شد.مواد و روش ها: پژوهش در سه مرحله، هر بار با ۱۵ سر موش صحرایی نژاد اسپراگ دالی انجام گردید. گروه های کنترل، روغن زیتون و روغن دنبه، به مدت سه هفته به ترتیب توسط جیره معمول موش صحرایی، جیره غنی شده با ۳۱% روغن زیتون یا روغن دنبه، تغذیه (مرحله اول)، و سپس با تجویز داخل صفاقی ۳۵ میلی گرم بر کیلوگرم استرپتوزوتوسین (مراحل ۲ و ۳) دیابتی شدند.یافته ها: آزمون تحمل گلوکز خوراکی (OGTT) در مرحله اول بیانگر عدم تحمل گلوکز در هر دو گروه در مقایسه با گروه کنترل بود (P<0.05)، و در مرحله دوم مقدار افزایش سطح گلوکز خون در گروه روغن زیتون بیشتر بود. هر دو روغن به ویژه روغن زیتون مقادیر کلسترول تام و کلسترول ـ LDL را افزایش دادند. سطح انسولین در گروه روغن دنبه، به ویژه پس از دیابتی شدن بیشتر از سایر گروه ها بود. بر اساس یافته های آزمون تحمل انسولین و یافته های HOMA-IR حساسیت به انسولین در هر دو گروه، به ویژه در گروه روغن دنبه کاهش یافت.نتیجه گیری: هر دو روغن دارای اثرات قابل توجهی بر سوخت و ساز بودند، ولی روغن زیتون بیشتر سبب اختلالات لیپید خون و روغن دنبه بیشتر سبب مقاومت نسبت به انسولین گردید. به نظر می رسد روغن دنبه مدل مناسب تری برای مطالعه اختلالات کربوهیدراتی دیابت نوع ۲ و روغن زیتون مدل مناسب تری در ایجاد اختلالات لیپیدی و به احتمال زیاد سندرم متابولیک باشد.
کلید واژه: روغن دنبه، روغن زیتون، حساسیت به انسولین، دیابت نوع ۲
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.